Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnő bátyja tabu?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő bátyja tabu?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátnőm bátyjáról van szó. 4 évvel idősebb, elég sokszor találkozunk (ha mondjuk ottalszom náluk), meg nyáron lógtunk együtt párszor, nagyobb társasággal, inni meg mittudomén, szóval jóban vagyunk, de tényleg csak haveri a viszonyunk. 

Pár hete viszont, láttam snapchaten egy képét, amihez az volt írva, hogy "lekoppintva" és egy sírós-nevetős smiley. Igazából magam sem tudom miért de ráírtam, hogy mi történt. Na azt tudni kell, hogy a srác fotós, evidens volt hogy a barátnőmnek ő lesz a "fotósa" a szalagavatónkon (2 hete volt), de közben a barátnőm összejött egy fotós sráccal, és inkább őt akarta, blablabla, nem lényeg. Minden hátsó szándék nélkül, de megemlítettem, hogy nekem még nincs "fotósom". Kapott az alkalmon. 

Azóta pedig elég sokat beszélgetünk, volt hogy találkoztunk is, a szalagavatómon is tök édi volt, még aznap éjjel átküldte a képeket, másnap áthozta az összeset előhívatva, pedig nem is említettem neki...szóval elég aranyos. Meg külsőre is eléggé tetszik, nem tudom letagadni..

Barátnőmnek nem említettem, hogy kezd összezavarni a bátyja, de ő már mondta párszor, hogy mostanság elég sokat kérdezget rólam a tesója, és hogy ez fura..

Szerintetek engedjem el ezt az egészet, nagyon tabu a dolog? Nem tudom, hogy reagálna a barátnőm, ha netán..?

18L

2015. dec. 14. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miért lenne tabu?
2015. dec. 14. 19:08
 2/12 A kérdező kommentje:

Nemtudom, valahogy úgy érzem, furcsa lenne a dolog...

Még a nyáron egy nagyon rövid ideig kavartam egy másik barátnőm bátyjával, és hát nem szívesen emlékszem vissza rá. Bár való igaz, az a srác teljesen más típus volt, tipikus gyúrós, szolis, bunkó, nem is tudom, mit kerestem mellette... Ez a srác meg tök más, kicsit alter, kicsit "indie", de nagyon tetszik..

2015. dec. 14. 19:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodj!

Ha emberileg egy síkon vagytok,

és még férfiként is bejön neked.

Akkor hajrá.

2015. dec. 14. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi rossz nincs ebben. Sok sikert nektek.
2015. dec. 14. 19:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Ha nagyon tartasz attól, hogy mit fog szólni hozzá a barátnőd, akkor akár meg is beszélheted vele, hogy tetszik neked a bátyja. Szerintem nem fog emiatt összeomlani lelkileg. :) Nem tudom barátnőknél ez hogy megy. :)
2015. dec. 14. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség! Miért lenne tabu? Nem vagytok rokonok, ha kölcsönös a szimpátia akkor hajrá! Sok sikert!
2015. dec. 14. 19:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tabu. 👍
2015. dec. 14. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne nézz annyi Így jártam anyátikkal-t. :)
2015. dec. 14. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én tapasztalatból mondom, hogy nem gáz :) A barátnõm öszejött a tesómmal, így biztos vagyok benne, hogyha a csaj nem egy hárpia, akkor minden rendben lesz. Egy kicsit fura volt az elején, hogy nem hozzám jön, meg reggelenként megharcolunk a kávéért, de ma már mjnden flottul megy.
2015. dec. 14. 19:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

idefigyelj ha tényleg igazi barátnőtök vagytok akkor megérti a helyzetet és semmi gondot nem csinál abból ha összejössz a bátyjával...

23/f

2015. dec. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!