Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két szerelem közé estem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van két fiú aki nagyon megtetszett. Ő nekik is tetszek én. Az egyik nap megkérdezte az egyik hogy járnék e vele én nem válaszoltam rá semmit. Utána kb fél órával a másik is megkérdezte hogy járunk e . NEM TUDOK DÖNTENI!!! Az egyikben annyira megbízom ,minden titkomat elmondom neki. A másik annyira vicces és jófej . Mindig mosolyt csal az arcomra. Ti kit választanátok?2016. ápr. 24. 22:22
1/9 anonim 

válasza:

Hány éves vagy mesék egy kicsit a fiúkról!
2/9 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok . Az akiben megbízok nagyon jó tanuló én olyan közepes . Szeret focizni amit én nem . Sokszor hallgat olyan zenéket amilyeket én szoktam és hangszeren is játszik. Ez azért jó mert én is imádok zenélni , zenével foglalkozni.
A másik fiú aki megnevettet közepes tanuló , mint én , ugyanazok a kedvenc tantárgyaink és nagyon sok közös van bennünk.
2016. ápr. 24. 22:31
3/9 anonim 

válasza:

Én azt tudnam mondani, hogy inkább azt válazd akiben megbízol. Mivel a jó humor egy "fegyver" tud lenni. Az a baj h sok lány nagyon könnyen bedől ebbe. És ha akiben megbízol olyan mint én. Akkor soha nem akar majd megbánta v fájdalmat okozni. Hajrá :)
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a gyors választ. Azért még én is kicsit gondolkodom.
2016. ápr. 24. 22:34
5/9 A kérdező kommentje:
De azért még kérnék válaszokat ha valaki megosztaná velem .
2016. ápr. 24. 22:36
6/9 anonim 

válasza:

a megbízható a tökéletes, egy s*ggf*j parasztnak is lehet jó humora, utána meg kétszer rosszabbat okoz...
nem érdekel hogy általánosítok, szóval döntsd el te
7/9 anonim 

válasza:

Mi nen tudunk helyetted dönteni.
Azt válaszdbakihez jovban vonzódst.
Egyébként megoszthatnad a titkodat, hogy hogyan lehetsz ilyen kelendő. :D
Viccen kívül.
8/9 anonim 

válasza:

Már bocs, de ezt ne gúnyold szerelemnek.
9/9 anonim 

válasza:

Ha szeretnéd őket nem lenne a másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!