Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, mit tegyek?
Beleszerettem egy fiuba, akivel egyutt vagyunk diakmunkan. En nem reg kerultem ide, o meg mar regota itt van. Nagyon beleszerettem. Szinte olyan, mintha a sajat ferfimasomat latnam benne vissza. Ugyan az a stilus stb (nem ilyen swagyolora gondolok, hanem inkabb arra az elvont vintage-muveszfelere) de nem csak ez tetszett meg benne, az egesz szemelyisege, a hangja, a mosolya, a mimikai, egyszeruen minden!
Na mar most en problemaban vagyok ugyanis hallottam h az egyik sracnak akivel dolgozunk, mondta, h hamarosan elmegy, mert nyaron kimegy skociaba vmi rokonhoz. Total elszomorodtam a tudattol h nem lathatom tobbe mert valszeg utana mar nem akar visszajonni dolgozni (gyorsetterem am) es en is max augusztusig akarok itt lenni.
A masik pedig, hogy kezdetben eleg nyilt jeleket adott arra, hogy tetszem neki. Pl. utanozta amit csinalok, bamult stb. De en ugy tettem mintha eszre sem vennem, mert felenk tipus vagyok ilyen teren (meg sosem volt baratom am) es lehet h ezt elutasitasnak vette, pedig en TENYLEG nagyon szeretem ot. A gaz az h eddig ugy komolyabban csak 1x beszelgettunk es akkor sem kettesben.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!