Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Eléggé jóban vagy egy fiú osztálytársammal, sokszor keresi a társaságomat és többnyire én is az övét, de sokszor direkt kerülöm el a kettesbenlévős helyzeteket vele. Szerintem azért csinálom ezt, mert félek, hogy mi lenne, ha tényleg lenne valami ebből, mégiscsak osztálytárs és ez balul sülhet el. Viszont idegesít, hogy hosszabb ideje nem történt semmi és furcsa ez a helyzet. (pl szeretném ha elhívna valahova de mégsem szeretném)

Valakinek ismerős a helyzet?? Ha igen mondd el, hogy veled mi történt.

Köszi előre is!

/kilencedikes lány

2016. ápr. 24. 18:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel osztály társ nagy buko lehet belöle ugyan is ha lesz valami és uttána abba marad még 4 évig láttni fogod és ez az akkarod meg nem is szerintem csak az hogy félsz de valójában nagyon szertnél tölle valamit :)
2016. ápr. 24. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát velem már volt ilyen,bár utána rájöttem hogy osztálytárssal nem szabad kezdeni

De szerintem ha kettesbe vagy vele,vagy ha annyira jóba vagytok akkor beszélhetsz neki erről..Kérdezd meg hogy ő erről az egészről mit gondol?

Igazából ,ha meg mind a ketten tetszetek egymásnak akkor az osztálytárs kapcsolattól ne ijedj meg..Lehet nálatok jobban sülne el

Mármint nekem utána kínos volt picit ,ha közös feladatokat kellett csinálni,bár most nagyon jó barátom:) Szóval egy próbát megérhet

2016. ápr. 25. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!