Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ennyire "visszafoghatja"?
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársammal nagyon összemelegedtünk, én is tetszek neki, Ő is nekem. Volt már csók is, én többet szeretnék, mint csak egy "kaland". Ezt tudja Ő is, de folyton azzal jön, hogy oda jutnánk mint az osztálytársaink, hogy azóta utálják egymást. De én meg ahogy ismerem magamat, nem jutnánk oda, még ha meg is próbálnánk, és nem jönne össze, akkor meg tudnánk beszélni. Szerintetek mégis mi tartja vissza ennyire? Vagy ez a "rossz élmény" vagy valami más?
Akárhányszor beszélek vele, oda lyukadunk ki mindig, hogy az osztálytársak rosszul sikerült kapcsolata miatt, hogy Ő nem akar oda jutni..
2016. ápr. 24. 20:46
3/6 heyitsadrii válasza:
Szerintem fontos vagy neki,és azt akarja,hogy még véletlenül se járjatok úgy.Remélem tényleg összejön,manapság ritka az ilyen fiú ebben a korosztályban,szóval a lány sokat veszítene.:)
2016. ápr. 24. 20:54
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont azt én is tudom, hogy ha igazán sokáig kitartana mellettem, és mondjuk gyerekvállalásig jutnánk, akkor csalódna is bennem..
Akit érdekelne, hogy miért az írjon privátban és elmesélem.
2016. ápr. 24. 21:16
5/6 anonim válasza:
alapszabály...közvetlen környezetetből sose válaszz párt...legyen az osztály munkahely vagy csak közös szakkör ahova rendszeresen jártok mindketten...miért? mert ha szakitotok mindegy mi miatt akármi lehet egy félreértett szitu megcsalás mindegy akkor minden nap néznetek kell egymás képét...mert szerelem után nincs barátság...mindenki csak áltatja magát aki az ellenkezőjét állitja..."akik szerelem után barátok maradnak vagy sosem voltak szerelmesek vagy még mindig azok" ez jegyezd meg...én is rühellem az exem...ugyan visszasirom a vele töltött időt mert nagyon jól éreztem magam de az embert rühellem...
2016. ápr. 26. 16:18
6/6 A kérdező kommentje:
A szokásos "házi nyúlra nem lövünk"... Megcsalni, se Ő, se én nem csalnám meg, ennyire ismerem. Ez a klisé szerintem egy nagy hülyeség, nem kell egyből általánosítani. Meg ha belátjuk mind a ketten, hogy ez nem megy, akkor meg tudjuk beszélni normális, emberi körülmények között.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!