Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak nem akarja elsietni?
Figyelt kérdés
4 hónapja beszélgetek egy fiúval, kb 2 hónapja kezdünk el találkozgatni, de a találkozók nem voltak sosem hosszúak viszont egy pár hete több órát vagyunk együtt, ha találkozunk. Egy hete megcsókolt, majd azt vártam, hogy a következő találkozáson(ami tegnap volt) még egyszer megtegye, de nem tette. Puszi, ölelés mindig van. De nem tudom, hogy pontosan mit akar...félek vele beszélni róla.Arra gondoltam, hogy csak akarja elsietni.Napi szinten kapom a bókokat, van, hogy fel is hív és úgy beszélünk, ha nincs itthon. Facebookon meg minden nap. Valakinek valami ötlete?
Normális válaszokat szeretnék, és nem bunkó, lekezelőt.
2016. ápr. 24. 16:31
1/1 Like23 

válasza:

A következő találkozásnál vond kérdőre hogy "akkor most mi van!?" Valszeg megcsókol és aztkérdezi hogy akarsz-e vele járni? Ha nem akkor a csákónál csak egy fellángolás volt! De aztis mondhatja majd hogy többetszeretne a barátságnál. Meg még számtalan verziója van ennek😊 sok sikert és majd Írd meg privibe hogy mi volt😉 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!