Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázik a csóktól vagy csak nem akarja "elsietni"?
Figyelt kérdés
a lány:13 jómagam: 15/F. február eleje óta járunk és még nem csókolóztunk. nekem már van belőle tapasztalatom amit ő tud is, ő még nem csókolózott. már próbáltam vele de amikor leesett neki elkapta a fejét. azóta nem is igen rá menősködök vele. leragadtunk a szájra puszinál. azt mondta nem akarja elsietni. na de több mint 1 hónap... szerintetek mit tegyek? nem akarok az agyára menni. jól teszem ha várok egy alkalomra? de mondta hogy nem akar a kapujuk aljába először, de az utcán se. pedig csak ilyen helyeken találkozunk2015. márc. 20. 17:43
1/5 anonim válasza:
Most őszintén mit vársz egy 13 éves lánytól? Nagyon fiatal még, és tök jó, hogy nem akar csak azért belemenni, mert ez az elvárás.
Nekem is volt 13 évesen 14 éves barátom, eszébe se jutott csókolózni, csak kézen fogva sétáltunk és dumáltunk. Ennyi idősen NEM KELL ENNÉL TÖBB.
2/5 A kérdező kommentje:
ez úgy igaz ahogy van :) de nem a kérdésre válaszoltál
2015. márc. 20. 17:52
3/5 anonim válasza:
ket dolgot tehetsz: vagy verbalisan mondod neki konkretan amit itt is leirtal,hogy figyu nagyon jol erzem magam veled de mostmar tenyleg jo lenne ha megcsokolnal szeretnem erezni az ajkaidat stb. vagy pedig te veszed kezedbe az iranyitast es te csinalod neki ha elhuzodik akkor megprobalod kesobb megint.
sztem nem valoszinu hogy emiatt merges lesz:) 24f
4/5 anonim válasza:
Akkor vidd el moziba.:) Ha megpróbáltad, de elkapta a fejét, szerintem az a legjobb, ha rákérdezel, hogy megcsókolhatod-e.
5/5 anonim válasza:
Én 14 évesen csókolóztam először,a barátom is 14 éves volt. Még semelyikünk sem tapasztalta,elég viccesen is jött ki,de képzeld el,hogy csak az 5.hónap után szántuk rá magunkat. Addig nem is hiányoltuk,találkozgattunk,szájrapuszi volt a legtöbb,ami kettőnk között történt addig,és még így is nagyon jó volt! :) Egyébként 10 hónapig voltunk együtt. :)Nem kell elsietni,egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!