Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret egy fiu miert akarja elsietni a szexet?
nem sértö ha megkérdezem hogy hány éves vagy?
kérdésedböl kiindulva valoszinü már eröltette a szexet, és te nemet mondtál rá. És most jön az érzelmi zsarolással. nincs szex, nincs szerelem. Nagyon valoszinü hogy csak a szexre megy.
18L
Tényleg nem mindegy, hogy hány évesek vagytok. Mert 20-on túl már nem érdemes hónapokat várni a szexre. A szex hozzá tartozik a kapcsolathoz, ha nem jó a szex, akkor vagy próbálunk javítani rajta, a lehetőségekhez mérten, vagy inkább kilépünk a kapcsolatból. És ezt jobb ha minél hamarabb megtudja az ember. Na meg amúgy is ha 2 ember szereti egymást akkor a szex csak elmélyíti a köztük lévő kapcsolatot. Én sem tudnék sokáig várni.
Persze ha 20 alatt vagy, akkor más értelme van a szexnek.
Mondom ezt úgy, hogy nő vagyok. 26 éves, 20 évesen ismerkedtem meg a 2. párommal, aki ma már a férjem és 3 hétnél tovább nem tudtunk, akartunk várni, hisz szerettük, szeretjük egymást és az egészhez hozzá tartozik a szex. Már nem vagyunk gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!