Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret egy fiu miert akarja elsietni a szexet?

Figyelt kérdés
Azt gondolja hogy ha nem fekszek le vele minel elobb nem is gondolom komolyan a kapcsolatot es besertodik.Biztos vagyok benne hogy nem csak arra kellek de akkor nem ertem ezt a gondolkoast.

2013. jún. 22. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tényleg érdekes.
2013. jún. 22. 15:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem lenék biztos abban, hogy nem csak arra kellesz neki.
2013. jún. 22. 15:14
 3/12 A kérdező kommentje:
nem lehet h csak azt gondolja csak ugy van nekem?
2013. jún. 22. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

nem sértö ha megkérdezem hogy hány éves vagy?

kérdésedböl kiindulva valoszinü már eröltette a szexet, és te nemet mondtál rá. És most jön az érzelmi zsarolással. nincs szex, nincs szerelem. Nagyon valoszinü hogy csak a szexre megy.

18L

2013. jún. 22. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? Ha járni nagylány vagy, akkor a szexhez? Ez vele jár.
2013. jún. 22. 15:23
 6/12 A kérdező kommentje:
16L es 18F..de mondja h szeret. regota szerelmes vagyok bele es amikor nem voltunk egyutt leakartunk fekudni en csak azert hatha belem szeret. Aztan eltelt sok ido es megbeszeltuk hogy nem csak arra kellek stb. igy osszejottunk.
2013. jún. 22. 15:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem mindegy, hogy hány évesek vagytok. Mert 20-on túl már nem érdemes hónapokat várni a szexre. A szex hozzá tartozik a kapcsolathoz, ha nem jó a szex, akkor vagy próbálunk javítani rajta, a lehetőségekhez mérten, vagy inkább kilépünk a kapcsolatból. És ezt jobb ha minél hamarabb megtudja az ember. Na meg amúgy is ha 2 ember szereti egymást akkor a szex csak elmélyíti a köztük lévő kapcsolatot. Én sem tudnék sokáig várni.

Persze ha 20 alatt vagy, akkor más értelme van a szexnek.

Mondom ezt úgy, hogy nő vagyok. 26 éves, 20 évesen ismerkedtem meg a 2. párommal, aki ma már a férjem és 3 hétnél tovább nem tudtunk, akartunk várni, hisz szerettük, szeretjük egymást és az egészhez hozzá tartozik a szex. Már nem vagyunk gyerekek.

2013. jún. 22. 15:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocsi nem szóltam, így egy kicsit másabb a dolog. Akkor csak próbál felnőttebb lenni.
2013. jún. 22. 15:30
 9/12 anonim ***** válasza:
hát nem vagyok abban biztos nem arra kellesz neki, N
2013. jún. 22. 15:35
 10/12 A kérdező kommentje:
8/8-as melyiket irtad az elobb?:
2013. jún. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!