Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi van? Mi lesz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Mi lesz?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki amúgy az osztálytársam. Egyszer véletlenül szerelmet vallottam neki (addig faggatott amíg ez nem lett azért véletlen). Egy ideig úgy volt hogy majdnem összejöttünk meg próbálkozott hogy tényleg legyen valami. De én felejteni akartam őt mert félek a szerelemtől és olyan emberekkel talákoztam akik ezt a felejtést elősegíthették volna és akkor azt mondtam neki, hogy hagyjuk én nem szeretem őt. De én azt nem gondoltam át és szeretem. Tudja már azóta hogy ezt nem így akartam és szeretnék összejönni vele, de hozzám sem szól. Igaz nem is szóltam hozzá, de azelőtt állandóan jött, köszönt, mosolygott és érdeklődött felőlem. Most meg más lányokkal csinálja ugyanazt mint amiket régebben velem csinált. Nem tudom hogy a hős szerelmesből hogy lett egyik pillanatról a másikra olyan, hogy hozzám se szól. Nem tudom mit tegyek. Felejtenem kéne, mert semmi nem lesz szerintem de mégis él bennem a remény. Most mi lesz vagy mi van. Vajon lehet még valami. Jajj nem tudom. Még kérdést sem tudok rendesen feltenni ezzel kapcsolatban, annyira nem tudom mi történik.

Köszönöm hogy végigolvastad.

2016. ápr. 20. 16:40
 1/1 Fruzs33 ***** válasza:
Te ezt sztem végig sem olvastad ait írtál! Olvasd már àt! Èn már most rájöttem,hogy hol rontottad el.Játszottál vele,ennyi. Ezt egy fiú nem szereti.
2016. ápr. 20. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!