Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy duci lánynak lesz barátja?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 15:45
1/8 A kérdező kommentje:
könnyű azt mondani, én már mindent megtettem érte 10 kg-tól meg is szabadultam
2016. ápr. 2. 15:49
2/8 anonim válasza:
Én 160 cm magas vagyok és 60-63 kiló. Itt egyesek szerint ez már duci, én nem érzem annak, sőt nagyon is jól érzem magam a bőrömben. Soha nem volt gondom azzal, hogy nem voltak fiúk az életemben. Mindig volt barátom, ha szakítottunk is, nem sokáig voltam egyedül. Mindig jártam valakivel. Ma már komoly párkapcsolatom van.
Szóval hiába vagy 45-50 kiló ha nincs kisugárzásod. Ha van akkor lehetsz 80 kilós is lesz barátod.
3/8 anonim válasza:
mifelénk a kövérek szülnek elsőként és mennek férjhez, a szép lányok meg csak petrezselymet árulnak. :/
4/8 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedek duci lányokkal, mert úgy gondolom, ez pont nem a legfontosabb dolog egy emberben. (meg valahogy jobban vonzanak is:) ) csak ne verjen át
5/8 anonim válasza:
persze duci vagyok és rám már rám startoltak szóval ennyit erről!
egyb.: hány éves vagy?
és 5. most minden duci lány rád fog nyomulni ugye tudod?
6/8 Lenuci válasza:
Sokkal több duci nőnek van pasija,mint vékonynak...Az oviban is rengeteg duci nő van,kb 80 %-a az ovinak duci(és Ők nem a szüléstől lettek ducik,ilyen típusok) és jó pasijaik vannak!!!(ez érdekes..:? :)
7/8 MrPifta válasza:
Most közhelyet mondok, de higgyétek el, tapasztalatból mondom: Mindenre van igény és mindenkinek más a szép. Valakinek nem kellesz, más szerint te vagy a legszebb lány a Földön. Van ismerősöm, aki a kövér nőket szereti, annyira, hogy 130 kiló alatt szóba se áll senkivel. Nyilvánvaló, ez ritkább, de a lényeg: Mindenre van igény.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. ápr. 16. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!