Egy 14 éves lánynak mennyi az ideális magasság, testsúly? (Többi lent)
154cm 36kg vagyok. Felnőtt BMI kalkulátor azt "mondja", kórosan sovány vagyok. (Felnottbol kb. 5-6ot neztem)
Viszont megnéztem 2 gyerek kalkulátort, és mindkettő azt írta, normalis a testsúlyom. Elég érdekesnek talaltam, mert beírtam a 154cmhez a 18kgot... nem tudom hogy egyaltalan elne-e valaki ilyen testsullyal, de nem korosan sovanyat irt ki, szimplan sovanyat.
De jóó már neked!
Én 14/L vagyok, 169 cm és 53 kg.
Uramisten, látom két anorexiás is beírt neked. Akik irigyelnek.
El kellene gondolkozni lányok, hogy a 39 kiló ahhoz a testmagassághoz kórosan sovány, de az 53 kiló pedig teljesen normális testsúly.
Fel kellene fogni, hogy a tükörben lehet sose fogjátok azt látni, amit ti elképzeltek magatoknak ideálisnak. Ehhez hiába fogytok csontra. Mert ahhoz egy veleszületett csontozat, és genetika is kell, amit semmilyen diétával nem lehet megszerezni. Ellenben azt el lehet érni, hogy a magad mércéje szerint ideálisan nézzél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!