Fogynom kellene szerintetek?
Sziasztok. 15 éves lány vagyok. 153 cm 48 kg. Mindenki azt,mondja h pont jo ez igy sot vekony vagyok. De én husisnak látom magam es emiatt az onbizalmam is a padlon van.
Szerintetek fogynom kellene pár kilot? En olyan -3 kg ra gondoltam. A valaszokat elore is koszonom. :)
Szia:)
Én 165cm magas vagyok és 53kg (verseny szerűen sportolok). Egyáltalán nem kéne fogynod, ha nem vagy megelégedve az alakoddal akkor az nem a kilok hanem az izomzat miatt van. Szerintem kezdj el sportolni vagy tornázni esetleg kondizni ha azt jobban szeretnéd. :D
Hat...elképzelve en azt mondanam, hogy nem fog ártani, ha fogysz, de tebyleg max 2-3 kg-ot ( mármint az egeszsegedre nem lesz artalmas, ha csak nem nagyon durván kezdesz dietazni)
Es sportolsz?
Hogy/mivel szeretnél fogyni?
Tessék itt egy netes testsúly index-es oldal.
Lehet, hogy még normál testtömeg index, de én 167/52 vagyok, és az is normál.
Szóval semmiképen sem vékony a kérdező.
Pár kilót nyugodtan leadhat, de 15 éves korban nem fogyókúrával, hanem egészséges étrend és mozgás kombóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!