160cm,50kg vagyok? Fogynom kéne? 14/L
Nem kellene fogynod, nézz utána a neten is a korodnak és magasságodnak megfelelő ideális testsúlynak. Én 164 cm vagyok és 54 kg az ideális testsúlyom.
Hozzátenném, hogy abban a korban vagy, amikor sok lány picit "formátlan", nálam is ez volt 13-14 évesen, kinőttem. A láb és fenék mérete lehet alkati is, nem feltétlenül jelez túlsúlyt, szóval ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, és úgy sem éred el a kívánt alakváltozást ezeken a területeken, az nem azt jelenti, hogy kövér vagy, hanem ilyen az alkatod.
Szerintem a mostani testsulyod tokeletesen megfelelo es idealis ... mondhatni optimalis. Csak azert ne fogyozz, mert mostansag olyan divatos es esetleg Te sem akarsz kilogni a sorbol.
Fogyokuraval csak kinzod a szervezeted es max. vekony leszel. Ha viszont sportolnal, akkor formas is leszel es a sulyodat is konrollalhatod, emellett persze mentalisan is erosebb leszel. Nem fogsz punnyadni otthon es nem leszel olyan "kocka" mint sok korodbeli. Sportolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!