Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 160cm,50kg vagyok? Fogynom...

160cm,50kg vagyok? Fogynom kéne? 14/L

Figyelt kérdés
45kg a célom,de nem tudom hogy kezdjek hozzá a fogyáshoz mert a lábam meg a fenekem picit nagy...14/LSzinte minden nap sportolok több mint fél órát..diétázzak vagy inkább tornázzak?Esetleg mind2?
2015. aug. 9. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet privátban?
2015. aug. 9. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kellene fogynod, nézz utána a neten is a korodnak és magasságodnak megfelelő ideális testsúlynak. Én 164 cm vagyok és 54 kg az ideális testsúlyom.

Hozzátenném, hogy abban a korban vagy, amikor sok lány picit "formátlan", nálam is ez volt 13-14 évesen, kinőttem. A láb és fenék mérete lehet alkati is, nem feltétlenül jelez túlsúlyt, szóval ha sportolsz és egészségesen táplálkozol, és úgy sem éred el a kívánt alakváltozást ezeken a területeken, az nem azt jelenti, hogy kövér vagy, hanem ilyen az alkatod.

2015. aug. 9. 13:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám ,hogy formátlan vagyok:DNem küldök priviben semmit,bocsi:)
2015. aug. 9. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a mostani testsulyod tokeletesen megfelelo es idealis ... mondhatni optimalis. Csak azert ne fogyozz, mert mostansag olyan divatos es esetleg Te sem akarsz kilogni a sorbol.

Fogyokuraval csak kinzod a szervezeted es max. vekony leszel. Ha viszont sportolnal, akkor formas is leszel es a sulyodat is konrollalhatod, emellett persze mentalisan is erosebb leszel. Nem fogsz punnyadni otthon es nem leszel olyan "kocka" mint sok korodbeli. Sportolj!

2015. aug. 9. 14:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnék fogyózni mert menő...teszek rá ,hogy mi menő a korombelieknél igazából:)Csak így annyira nem érzem jól magam..nem értem miért vastag a combom (sztem) amikor rengeteget sportolok és comberősítő gyakorlatokat is csinálok:)
2015. aug. 9. 19:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ilyen az alkatod, akkor meg kell barátkoznod vele. A nőrokonaid körében látsz hasonlót? Ha igen, akkor ez biztos, hogy alkati dolog. Mellesleg, attól, hogy te vastagnak látod, még másnak lehet, hogy pont tetszik. én a vádlimat láttam vastagnak világéletemben, mégis van, akinek meg nagyon tetszik a lábam úgy, ahogy van. :)
2015. aug. 9. 19:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Nálunk a nőrokonaim nagy többsége vékony,tökéletes alak csak nekem nem :D A fiúk szerint jó a seggem úgyhogy már megszoktam ,hogy van de hát nem tudom..
2015. aug. 10. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!