Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet lesz valami? Bővebben lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet lesz valami? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy srác....15 evés és én meg 14 3 hónapja ismerem kb..lehet több is..nagyon jól kijövünk de nem hiszem hogy lesz köztünk valami mert neki más jön be...mesélt is róla az elején mikor megismertem de azóta már lehet változott!:)) honnan tudjam most hogy bír e úgy vagy csak barát kent!?

Mindig írunk egymásnak...kb minden nap ír.....van mikor felhívjuk egymást!:)

A válaszokat előreis köszönöm! :))

2016. márc. 25. 13:28
 1/2 anonim ***** válasza:
A viselkedéséről nem írtál semmi konkrétat, ezek amiket le írtál utalhatnak arra hogy csak simán bejössz neki (ez lehet csak baráti alapon is) de ha tetszel neki hidd el azt észre fogod venni! ;) Akkor bókolni fog neked, dícsérni fog téged, minnél többet keresi majd a társaságodat stb... bár nem minden esetbe, van kivétel! Aki nem meri vagy nem akarja kimutatni az érzéseit...saját tapasztalatból írom. Sok szerencsét. Próbálj az apró dolgok mögé látni egy kicsit. :) 18L
2016. márc. 25. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Chaten majdnemhogy képtelenség kimutatni az érzelmeket. Csak abban az esetben lehet ha teljesen színt vallasz, de ilyet az ember kulturáltabban, azaz élőben intéz :D

Nem tudom, hogy élőbe találkoztok-e, vagy sem, de az lehet a legárulkodóbb. Én ha olyan lánnyal találkozom, aki tetszik, mindig zavarban vagyok, és eléggé felismerhető, persze 5 perc után megszokom a szituációt :D Szóval szerintem az élőben való találkozás első 5 percétől függ, hogy mit érez, vagy gondol :D

Hajrá :) 17/F

2016. márc. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!