Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 éves vagyok és nem tudom hogy mondjam meg egy lánynak hogy szeretem szerintetek?
Figyelt kérdés
Köszi :D2016. ápr. 19. 14:51
2/12 anonim válasza:
Szereted? 11 évesen? Max tetszik ;)
am meg odamész és megmondod..
4/12 anonim válasza:
szia
én szeretlek téged.
ennyire egyszerű :)
5/12 anonim válasza:
Ügyes kisfiú vagy,de most menj szépen vissza legózni.
6/12 anonim válasza:
11 evesen?talán már szexeltél is?nem szereted csak azt hiszed szoval ne mondj neki semmit
7/12 anonim válasza:
Ne cikézzétek mar ! Bárki lehet szerelmes ;) ... Én pl 12 évesen olyan szerelmes voltam h hogy majd belehaltam... Amúgy meg Ja, állj elé és mondd meg neki
8/12 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel!
Nem kell írni ha nem tudtok normális választ adni a kérdésére.
Beszélgess vele sokat, kerülj hozzá közelebb és az olyan pletykákra ne hallgass mint pl.: Józsika azt hallotta tetszel a Bözsinek. Stb....
Amikor úgy érzed készen állsz akkor hajrá, mondd el neki. De ne siessd el! Sok sikert!
9/12 A kérdező kommentje:
OK köszi az első 6 válaszoló minősíti magát a hetedik és a nyolcadiknak köszönöm:)
2016. ápr. 24. 14:23
10/12 A kérdező kommentje:
Ja és nem nem vagyok 4.-es 5. -es vagyok mert nem maradtam vissza oviból [MINT EGYESEK]
2016. ápr. 24. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!