Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el egy szégyell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy szégyellős lánynak, hogy szeretem és nem csak barátkozni szeretnék?

Figyelt kérdés

Beleszerettem az egyik lány osztálytásamba. Amikor először ráírtam nagyon boldognak tűnt, azóta eltelt már 4 nap és csak keveset beszéltünk ezalatt a rövid idő alatt, viszont úgy tűnt, mintha már "nem érdeklődne annyira".

Ahogy említettem, eléggé vusszahúzódó, szégyellős. Iskolában ha elhaladtunk egymás mellett mindig a földte nézte vagy elkapta a tekintetét. Máskor úgy tett, mintha nem venne észre, vagy haragudna rám. Amikor ráírtam kellemes csalódásban volt részem, mert nagyon készségesen válaszolt, kedves volt. Egyszóval minden arra hajaz, hogy kölcsönös a vonzalom.

Amikor kérdezem, hogy lesz-e este (beszélgetés céljából) mindig kedves hangnemben válaszol és egy ilyet is odatesz a mondat vegére :)

Azt szeretném vele tudatni, ha még nem sejtené, hogy szeretem és nem csak barátkozni szeretnék vele.

Ezt hogyan mondhatnám meg neki úgy, hogy ne "rohanjam le" vagy ne ijedjen meg?

Majd ha lement az érettségi, szeretném elhívni társastánc tanfolyamra is, mert szalagavatón nem tudtunk együtt táncolni.

Mit mondjak neki? Hogyan ne ijesszem meg?

(Két 18 évesről van szó.)

Előre is köszönöm! (Kommentben valaszolok)

2016. ápr. 10. 11:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjad... Ugyan ilyen nővel próbálkoztam "jaj milyen önbizalomhiányos vagyok". Azt amikor komolyabbra fordítottam a szót akkor már hirtelen nem akar komoly kapcsolatot most. Hát pfffffffff.
2016. ápr. 10. 12:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál, de ki tudnád fejteni bővebben? :D Mit és hogyan mondjak neki? Tényleg nem szeretném megijeszteni, nagyon fontos lenne. Remélem ő tényleg ilyen szégyellős és nem ver át. A tiédet pedig sajnálom :(
2016. ápr. 10. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes elmondani, ahogy írtam is. Hívd el valahová, beszélgessetek, hívd el megint és megint, aztán kialakul. Ha meg nem működik a kémia akkor nem lesz semmi. Így kár kijelenteni, hogy legyél a barátnőm, mert az úgy nem megy.
2016. ápr. 10. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Még ha csak annyit mondassz neki, hogy tetszik az oké, de egyből úgy indítani, hogy szereted kicsit erős lenne.

Ezt szerintem nyugodtan közölheted vele is: "Majd ha lement az érettségi, szeretném elhívni társastánc tanfolyamra is, mert szalagavatón nem tudtunk együtt táncolni." Kérdezd meg, tetszik-e az ötlet neki!

2016. ápr. 10. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, így már értem. Köszönöm! Az igazság az, hogy nem tudom hogyan mondjam el neki akár azt is, hogy tetszik... Szünetekben ha tudom, elkapom, vagy megkérdezem lenne-e kedve beszélgetni + Facebook. Csak félek, hogy késő lesz. Most meg ugye érettségi, amire tanulni kéne :S
2016. ápr. 10. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
boldognak tűnt? biztos nem tőled
2016. júl. 16. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez kedves :)

Kifejtenéd?

2016. júl. 29. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!