Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el egy fiunak, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Elszeretem mondani egy fiunak, hogy szeretem, de nem tudom h hogyan. Evfolyam tarsam. Nagyon joban vagyunk, allandoan foglalkozik velem meg minden. Nehany baratnom azt mondja, h tetszek neki, de nem en nem hiszem, de lehet...Valahogy el akarom neki mondani...legyszi segitsetek...idiota commenteket nem kerek...2016. febr. 19. 15:14
1/8 anonim válasza:
Sztem várj hogy ő valja be ,hogy szeret. Figyeld meg hogy nézni szokott-e stb. Lehet a barátnőid tudnak valamiről amiről te nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Mar megfigyeltem es allandoan engem nez...en is ugy gondoltam h varok meg...
2016. febr. 19. 15:25
3/8 anonim válasza:
meny oda hozzá és mond meg hogy kar e talizni veled és esetleg ott mond el
4/8 anonim válasza:
Hát figyelj, sokszor egy külső szemlélő jobban látja a dolgokat, mit az, aki benne van a helyzetben.
Ha ketten vagytok, nyugodtan elmondhatod neki, vagy ha nem mered, tegyél olyan utalásokat, ami nagyon egyértelmű. Ha igazán jóban vagytok, ez teljesen oké, és lehet, hogy Ő is mer majd kezdeményezni, ha érzi rajtad, hogy tetszik neked.
5/8 A kérdező kommentje:
Kosszi, szerintem ma elmondom neki, minnel hamarabb tul akarok lepni rajta csak felek h megutal -_-
2016. febr. 19. 18:36
6/8 anonim válasza:
aszitem asztirod h felsz h megdug de ugylacik csak en vok enyire perverz
7/8 Adelll válasza:
Na mi volt? Elmondtad vagy történt valami?
Szerintem amúgy jeleket kéne adnod neki.tehát hogy egyértelmű legyen neki hogy mit akarsz. Esetleg rákérdezhetsz hogy most ki jön be neki vagy kinek lenne esélye.
8/8 SAMpernatural válasza:
6év távlatából mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!