Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el egy fiunak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el egy fiunak, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Elszeretem mondani egy fiunak, hogy szeretem, de nem tudom h hogyan. Evfolyam tarsam. Nagyon joban vagyunk, allandoan foglalkozik velem meg minden. Nehany baratnom azt mondja, h tetszek neki, de nem en nem hiszem, de lehet...Valahogy el akarom neki mondani...legyszi segitsetek...idiota commenteket nem kerek...

2016. febr. 19. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Sztem várj hogy ő valja be ,hogy szeret. Figyeld meg hogy nézni szokott-e stb. Lehet a barátnőid tudnak valamiről amiről te nem.
2016. febr. 19. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Mar megfigyeltem es allandoan engem nez...en is ugy gondoltam h varok meg...
2016. febr. 19. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
meny oda hozzá és mond meg hogy kar e talizni veled és esetleg ott mond el
2016. febr. 19. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, sokszor egy külső szemlélő jobban látja a dolgokat, mit az, aki benne van a helyzetben.

Ha ketten vagytok, nyugodtan elmondhatod neki, vagy ha nem mered, tegyél olyan utalásokat, ami nagyon egyértelmű. Ha igazán jóban vagytok, ez teljesen oké, és lehet, hogy Ő is mer majd kezdeményezni, ha érzi rajtad, hogy tetszik neked.

2016. febr. 19. 16:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Kosszi, szerintem ma elmondom neki, minnel hamarabb tul akarok lepni rajta csak felek h megutal -_-
2016. febr. 19. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
aszitem asztirod h felsz h megdug de ugylacik csak en vok enyire perverz
2016. febr. 19. 18:40
 7/8 Adelll ***** válasza:

Na mi volt? Elmondtad vagy történt valami?

Szerintem amúgy jeleket kéne adnod neki.tehát hogy egyértelmű legyen neki hogy mit akarsz. Esetleg rákérdezhetsz hogy most ki jön be neki vagy kinek lenne esélye.

2016. febr. 20. 09:59
 8/8 SAMpernatural válasza:
6év távlatából mi a helyzet?
2022. jún. 21. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!