Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most egy ilyen üzenettel mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most egy ilyen üzenettel mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Egy lányba teljesen szerelmes vagyok de nem akarom részletezni.. Ma akartam elmondani neki hogy kezdem megszeretni és hogy többet érzek barátságnál, de nem találkoztunk mert sokat kell tanulnia.. Ma azóta beszéltem vele fb-n és azt kezdte mesélni hogy tegnap melóhelyén megismerkedett egy fiúval és fb-n is sokat dumáltak ajándékot is vitt neki... Egyfolytában mondja hogy milyen aranyos cuki bla bla bla.. Már majdnem 4 hónapja ismerem és most jöttem rá hogy én többet érzek barátságnál.. Szóval mi legyen mit csináljak? Mit írjak egy ilyen üzenetre de most komolyan...
2016. ápr. 17. 20:14
 1/7 crudy ***** válasza:
De most komolyan. Mond el neki
2016. ápr. 17. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:
látod, te már friendzoneban vagy...
2016. ápr. 17. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hozd zavarba,nyomulj rá a srácra,aki tetszik neki. :)
2016. ápr. 17. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Barátzóna...

Mondd el neki, de ne támadd le!

2016. ápr. 17. 21:10
 5/7 anonim válasza:

Nyomtasd ki egy képét , verd rá és küldd el úgy a képet :)

A csajok értékelik ezt

2016. ápr. 17. 21:23
 6/7 anonim válasza:
Nem kell beparázni .Ha már fb. akkor írd neki hogy ne írjon többet a srácrol mert beelőzött és ez érzékenyen érint. Aztán ha elkezd sajnálni elpoénkodod ,de hátha csak ki akarja szedni belőled mi van. Meg most mit veszíthetsz. Csak ne görcsölj rá mert az gáz
2016. ápr. 17. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
"Már majdnem 4 hónapja ismerem és most jöttem rá hogy én többet érzek barátságnál." Ezt írd meg neki is. Nincs veszíteni valód, mint írtad csak 4 hónapja ismered, nem egy gyerekkori 10-15éves barátság. Ja és még az is benne van a pakliban, hogy bejössz neki és féltékenyé akar tenni téged!
2016. ápr. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!