Mit kezdjek ezzel a hiba üzenettel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy gondom. Skyrimet játszanék de amikor elindítom a következőt írja ki:
"Az eljárás Belépési pontja (_BinkCopyToBufferRect@44) nem található a DLL.ben (binkw32.dll)."
Ha segít valaki köszönöm. Ha próbál akkor is.
2012. aug. 18. 01:34
2/6 A kérdező kommentje:
nem :(
2012. aug. 18. 01:37
3/6 anonim válasza:
Akkor TPB-n beírod a keresőbe, hogy "skyrim update", és időrendbe rendezed a találatokat. Letöltöd a legfrissebbet, amihez sok seed is van, és tartalmazza a Dawnguard DLC-t, és már menni is fog.
4/6 A kérdező kommentje:
nem működik, mielőtt ki írtam azelőtt is volt ez a gond.
2012. aug. 18. 02:02
5/6 anonim válasza:
Akkor nem jót szedtél le. A legfrissebb patch-ben benne van a frissített binkw32.dll. Ha olyat töltöttél, amibe ezt elfelejtették beletenni, akkor az okozza a hibát. Próbálj meg többet is.
6/6 A kérdező kommentje:
Megtettem amit ajánlottál, a hibaüzenet megoldódott de a következő gond van. Amikor a játékot elindítom 1-2 másodperccel miután elindul azután bezár. Nincs hibaüzenet. De nagyon köszönöm az eddigi segítséget. (amit most töltöttem le az annyiból állt hogy kicsomagolni és megvan a játék) Szóval gond még mindig van.
2012. aug. 18. 04:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!