Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályban, akibe szerelmes vagyok, csak néha beszélünk, de szokott rám mosolyogni, nevetni. szeretnék összejönni vele de nem tudom hogyan kezdjem 14/f#szerelem lány
2016. ápr. 12. 20:39
1/3 anonim válasza:
Menj oda hozzá beszélgetni (tudom, könnyebb mondani, mint csinálni), aztán meg ha jól haladnak a dolgok, már jóban vagytok, hívd el valahova, vagy ajánld fel, hogy hazakíséred pl :))
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. ápr. 13. 06:24
3/3 anonim válasza:
Menny oda és kérdezd meg hogy el akar e veled menni pl:fagyizni,sétálni stb... Ha sikerül mond neki1:szép a szemed
2: nevettesd meg és ha sikerül mond azt hogy szép a mosoja
3: kérdezd meg hogy akrsz e randizni.
Tudom nem könnyű de én is ezzel csajoztam beXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!