Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogy mihez kezdjek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mihez kezdjek, szeretem de nem tudom, hogy megtudok e neki bocsájtani?

Figyelt kérdés

Van egy éppen kialakuló kapcsolatom,kölcsönösen szeretjük egymást,egyszerűen ő jelenti az életemet,imádom.Minden nap beszélünk,de elment bulizni.Megígérte,hogy nem tesz semmi olyat amit megbán,engem szeret,és ez így is marad.Én megbíztam benne tényleg..aztán hajnalban hót részegen felhív és elmondja,hogy egy lánnyal táncolt..azaz nem csak táncolt,voltak csókok is..mellette ami nem lényeg verekedésbe keveredett,kitörte az ablakokat.. mikor ez meghallottam,elkapott a sírás..hogy tehette ezt?

Azt mondja,hogy annyira részeg volt,hogy a világáról se tudott,egy bálnával is össze állt volna,de csak szerintem nem kéne a részegsége mellett érvelni? Könyörög,hogy adjak neki egy második esélyt,megesküdött,hogy soha többé nem iszik (amit nem hiszek) de olyan szinten megbántott és elvesztette az iránta lévő bizalmamat..mit tegyek? Hagyjam a francba? Próbáljak meg tovább lépni,vagy egyszerűen próbáljak neki megbocsájtani? Eddig igyekeztem de nem ment..viszont muszáj vele beszélnem mert a szeretet amit iránta érzek nagyobb..segítsetek,kérlek.Meghallgatom mindenki véleményét csak annyit kérek,hogy ne harapjátok le a fejem.

2016. febr. 20. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tényleg megbánta és talán adhatsz neki még egy esélyt. Simán lehet ám, hogy a haverok leitatták, aztán ennyi. De ő nem fogja rájuk fogni, ettől függetlenül valószínűleg így volt. Ülj le vele, beszéld meg vele, mondd neki, hogy kap még egy esélyt, de legközelebb, ha bulizni megyen, akkor ésszel igyon és a lányokkal okosan. :D Én mindig azt mondom, hogy egy plusz esély talán mindenkinek jár. Pláne, ha könyörgött, szóval na. Én ezt mondom. :D
2016. febr. 20. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd az egészet, ha most megcsinálta ezt a kapcsolat elején ("kialakuló kapcsolat") akkor ne is kezdj bele egy ilyen sráccal semmibe. Még jobban megbántana és kitudja mi lenne ha ez így menne tovább.
2016. febr. 20. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon azt mondja,hogy megbánta,szerencsétlen már sírt is,csak az a baj,hogy én ilyen könnyen nem adom be a derekam,mert utána azt hinné,hogy könnyen megbocsájtó tipus vagyok,és bármikor megteheti ezt úgyis megbocsájtok..érvelt a mellet is,hogy a haverok mondták,hogy ne maradjon már ki ebből a "buliból" tehát elképzelhető,hogy leitatták,egyébként köszönöm a választ!! :)
2016. febr. 20. 09:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló,az a baj,hogy próbáltam túllépni rajta,napokig nem beszéltünk,de hihetetlenül rossz volt,minden percben rá gondolni..mert nem tudok nem..egyébként én is félek ettől..kis érzékeny önbizalom hiányos..lassan 2 éve nem volt kapcsolata de én mondtam neki,hogy egyáltalán nem csodálom.
2016. febr. 20. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:
ha az "életed, és imádod" vagyis ha igazán imádnád, nem volna kérdés,hogy megbocsáss neki, ha annyira elbaszta,akkorhagyd, de ha még mindig szereted adj egy utolsó esélyt, és figyelmeztesd, hogy még csak ez van, és ha ezt is eltekeri, akkor vége, utatok két felé válik. én, ha "igazán suzeretném, vagy imádnám"b akkor adnék még egy esélyt.
2016. febr. 20. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Baromság. Lehet valakit nagyon szeretni és nem adni neki második esélyt. Nekem olyan szaga van a mondandódnak mintha bűntudatot akarnál kelteni a kérdezőben, hogy "ha nem viselkedsz úgy ahogy szerintem egy szerelmes ember viselkedik, kétségbe vonom az érzelmeidet és a döntési képességeidet".

Kérdező, megígért valamit, nem tartotta be. Pedig igazán ne volt nagy dolog. Mi is volt? Hogy Nem tesz olyat, amit megbán. És lám...

A részegség, és ezt most mindenkinek mondom: nem érv a rossz döntések mellett. Nem oszt, nem szoroz és NEM SZABAD azt hinni, hogy le van tudva minden azzal, ha valaki azzal védekezik, hogy részeg volt.

(((Tw: nemi erőszak. Durva példa: rengeteg lányt erőszakolnak meg és hivatkoznak később arra, hogy "de hát részegek voltak, na, bocsi".)))

Plusz, kérdező... olyan ígéreteket tesz, amiket nyilvánvalóan nem fog betartani ("Nem iszik soha többé").

2016. febr. 20. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!