Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjek? Hogy fejezzem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek? Hogy fejezzem ki, hogy szeretem, anékül, ha mondanám? Mivel kedveskedjek neki? 14/F

Figyelt kérdés
Szeptember óta egy új iskolában vagyok. 7.-s vagyok. Az előző szörnyű volt. De ez külön történet. És az első napon már felfigyeltem a másik 7.-ből egy lányra. Nagyon aranyos. Mai napig nem láttam még soha szomorúnak,feszültnek vagy idegesnek. Mindig boldognak láttam. Néha volt beteg,ilyenkor (kivűl nem látszott) aggódtam miatta,hogy mi lehet. Valóságban is és Facebookon is néha beszélünk. Múltkori oltásnák rosszul lett és sokáig feszült voltam. Nem tudom miért,de nagyon tetszik. Annyit kell tudni,hogy folyton a barátnőivel van és nem tudom úgy megszólítani,hogy ne zavarjam a beszélgetését. Annyit tudok róla,hogy ugyanúgy szereti a cicákat,mint én és szokott néha sportolni. Mit csináljak?

2016. márc. 13. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem értem, egyszerűen fel nem fogom ép ésszel... itt a lényeg: "Valóságban is és Facebookon is néha beszélünk." Hát akkor?! Mi a probléma?! Amikor beszélsz vele, akkor elhívod valahova a hétvégén. Ennyi. Teljesen egyszerű!
2016. márc. 13. 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
1#: Köszi,hogy segítesz,de nálam ez előszőr van ilyenem. Meg nem szeretném,hogy őt is szekálják. :D
2016. márc. 13. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedveskedni szép szavakkal tudsz, és figyelmességgel.

Pl.: Megdicséred hogy ma milyen szép. Vagy megköszönöd hogy feldobta a napod a puszta jelenlétével, viszonzásképpen meghívnád moziba/kólázni stb.

2016. márc. 13. 19:03
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez még mindig válsz,mint,hogy valaki írná,hogy "s**ptasam le a parkban".
2016. márc. 13. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak siman menj oda amikor a baratnojivel van:) esetleg konnyebb lehet ha haverral mesz...

Sztem semmi extra nem fog tortenni ha odamentekk paran:) nalunk nincs ilyen nagy fiu-lany szetvalas es senki nem rohogi ki a masikat:D

2016. márc. 13. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
5#:Nálunk olyan nagy el válás és nem röhögik egymást. :)
2016. márc. 13. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem meg fészbukon hívd el és akkor csak a csaj látja, meg az, akinek megmutatja vagy elmondja, úgyhogy ha szekálnák, az csak az ő hibája lenne. ha elfogadja, akkor tudnátok kettesben beszélgetni, jobban megismerni
2016. márc. 13. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!