Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Februárban leszünk fél évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Februárban leszünk fél évesek a barátnőmmel, és nayon szeretem. Milyen ajándékkal kedveskedjek neki szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 10:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
életkor?
2012. jan. 12. 10:41
 2/15 anonim ***** válasza:
12%
Fingd torkon.
 3/15 A kérdező kommentje:
21 éves fiú vagyok, a barátnőm 18 éves
 4/15 A kérdező kommentje:
Anyádat fingd torkon te troll majom...
2012. jan. 12. 10:42
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
süss neki egy könnyen elkészíthető sütit, adj neki virágot, menjetek el kettesben valahova...bármi, amit te is szeretnél kapni.
2012. jan. 12. 10:43
 6/15 A kérdező kommentje:
A süti és a virág kedvesnek tűnik.Köszönöm :)
2012. jan. 12. 10:44
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

Én örültem neki:

Az azóta már férjemtől kaptam valamelyik hófordulóra egy kézzel írott kis kártyát, amiben ő megígérte, hogy óhajom szerint x percig, x alkalommal pl megmasszíroz. Nekem akkor ez nagyon kedvesnek tűnt.

Bármit írhatsz a kártyára, hisz te tudod a legjobban mit szeret és minek örülne a barátnőd. (ez mehet virág, színházjegy, süti mellé vagy csak magában szerintem)

2012. jan. 12. 10:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet a virág, azzal nem nagyon lehet mellé lőni, de szerintem az sem rossz ötlet, ha kettesben ünnepeltek, hogy kötsz magadra egy masnit, és "magadat adod" ajándékba :D . Nekem a párom volt, hogy ezt csinálta, és szerintem nagyon édes volt tőle.
2012. jan. 12. 10:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Kedves 2es, a barátnőd biztos szerencsés nő kreativitásod miatt. Egyedi lehet az ízlése.

Mi többiek ezt nem élveznénk annyira. Csak egy tanács a jövőre...

Ja, hogy neked a jobb kezed a barátnőd? Hát látod ezt nem csodálom.

(A trollkodás feltételez valamiféle humort, vicces élcelődést, épp ezért a 2est nem nevezném trollnak. Mert se vicces, se egyedi nem volt. Odaírt valamit, mert...hát nem is tudom miért..)

2012. jan. 12. 10:57
 10/15 anonim ***** válasza:
én is csináltam ilyen kártyát. Ráírtam hogy ez egy bármikor beváltható szex kupon. :S Erre felsikoltott és elrohant és másnap reggel jött haza :S
2012. jan. 12. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!