Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a barátnőmmel megértetni hogy az ő érdekében próbálom távoltartani magam tőle?
Értem én: Le akarod pattintani és ennyi. De minek akkor túlbonyolítani a dolgot?
Nem kell a rizsa, hogy nagyon szeretlek, de a te érdekedben..., 1. hülyén hangzik, 2. nem igaz.
Mondd meg neki, hogy vége, ne ragozd tovább. Többet ne találkozzatok.
Na ez az... Ha le akarod pattintani, akkor mond meg neki nyíltan és tisztán!!! Ha meg szeretitek egymást akkor legyetek együtt, és kössetek kompromisszumot!!!
De hanyagold ezt a teátrális drámai monológot!!! Annyira életidegen, mint az indián síugró...
Az igazság:
mert Ő csak visszahúz Engem, nem illik hozzám, úgy gondolom jobb lenne Nekem nélküle, boldogabb Lehetnék valaki mással.
Tisztára mint ha a pasim írta volna xĐ
Komolyan nem értem ha szereted,akkor miért akarod elmarni?Had döntse már el ő,hogy kivel lehetne boldog és kivel nem!Képes lennél össze törni a szívét csak azért mert szerinted nem vagy neki elég jó?Istenem hová süllyed ez a világ :/
Ez a jobb neked nélkülem duma nagyon szánalmas, és totál nem igaz. El akarod hitetni vele, hogy az ő érdekében akarsz szakítani, közben ez totál nem igaz. Ha szerelmes vagy belé, és ő is beléd, akkor meg se fordulna ilyen a fejedben. Majd ő eldönti, hogy akar e téged, te meg eldöntöd hogy akarod e ő, ne akarj helyette dönteni. Legalább annyi vér legyen a pucádban, hogy megmondod, hogy TE NEM AKARSZ MÁR VELE EGYÜTT LENNI, légy férfi.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!