Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a barátnőmmel megértetni hogy az ő
érdekében próbálom távoltartani magam tőle?
gyáva vagy kérdező..menekülsz ennyire egyszerű.szereted ezt a lányt csak gyáva vagy felvállalni az érzelmeidet..
2012. jan. 6. 10:48
Ez a Twilligh-es hozzászólás nagyon jóóóóóóóóóóó!
2012. jan. 6. 10:57
Ez hülyeség.
Egyrészt ilyen nincs, azzal vagy boldog,akit szeretsz. Ilyen nincs, hogy visszahúzod. Ha én szeretek valakit, akkor az húz vissza, ha nem lehetek vele. Nem hiszem el, hogy valaki képes úgy gondolkozni, ahogyan te.
Mégis mi a jobb, ha esetleg mondjuk nem 5-öst kap, hanem 4-est, mert épp lángol a szerelem? (Bár ez hülyeség, ez simán összeegyeztethető), vagy épp bukik mindenen, mert minden pillanata szürke, magányos és boldogtalan.
Szóval nagyon ajánlom, hogy nézz magadba. Ha nem szereted szakíts vele, de ilyen hülyeséget ne csinálj, ha szeretitek egymást.
2012. jan. 6. 11:39
Hadd döntse már el ő, hogy mi a jó neki.
2012. jan. 6. 17:02
15/21 A kérdező kommentje:
egy anonim oldalon miért hazudnék?senkit nem szerettem még úgy ahogyan őt. és többször is felvetettem már hogy legyen vége kettőnk közt de valahogy sosem lett belőle semmi...szeretem őt és vele akarok lenni, de pont emiatt azzal is törődöm hogy neki mi a jó. és szerintem más többet tudna adni neki mint én. bármennyire fáj is. küzdenék én azért hogy jobb legyek hidd el, de túl gyenge vagyok azthiszem azt szokták az ilyenre mondani hogy életképtelen undorító féreg valami hasonló nah ez lennék én.de ettől még szeretem.tiszta szívből és jót akarok neki.
A törődés szép dolog, a döntésképessége lebecsülése kevésbé. Ilyen önállótlan? Beszámíthatatlan?
2012. jan. 6. 19:46
Ha ő veled akar maradni akkor téged szeret!Ezen még nem gondolkoztál?Vagy azon,hogy igen is te kellesz neki és nem más?Ne legyél már önző basszus!Had döntse el a párod neki mi a jó!Az ábra szerint meg TE vagy neki a jó,és nem más!Inkább örülj neki,hogy van!
2012. jan. 6. 19:53
Nem te egy önző balfék vagy, mert a döntés lehetőségét kisajátítod magadnak.
Már majdnem egy zsarnok apával vetekszik a felfogásod, aki megmondja a lányának, hogy neki mi lesz jó és mi nem.
-.-
2012. jan. 7. 09:46
Úristen, tudod hány ember élete megy tönkre emiatt a hozzáállás miatt? Te szerencsétlen! Hadd döntse már el a barátnőd, hogy mi a jó neki és kivel akar lenni! Egyik legjobb barátnőmmel is ezt művelik már évek óta, azóta már a pszichiátriát is megjárta... Ha véglegesen úgy döntesz, hogy távol akarod magad tartani tőle, akkor legalább legyél következetes és tényleg ne keresd, ha felejtsen...
2012. jan. 7. 15:11
20/21 A kérdező kommentje:
volt hogy szétmentünk olyan 3 hónapra. ezalatt az idő alatt neki volt néhány barátja nekem senkim nem volt.és én soha nem kerestem. ~ 3 hónap után ő keresett meg hogy szeret és folytassuk.és sokszor mondtam hogy felejtsük el egymást. lehet hogy önző vagyok de akkoris cask jót akarok neki.őszintén örülnék ha boldog lehetnék vele csak nagyon félek hogy túlságosan kevés vagyok számára és ha még most nem is így látja, később előjöhet ez, amikor már mégrosszabb lenne a szakítás.
Kapcsolódó kérdések: