Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Februárban leszünk fél évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Februárban leszünk fél évesek a barátnőmmel, és nayon szeretem. Milyen ajándékkal kedveskedjek neki szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 10:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat,ezek a kis kártyák is jo ötletek :) a 2 es meg kinyalhatja a kutyám seggét.
2012. jan. 12. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam egy saját készítésű képeslapot neki, vettem egy alapképeslapot, ami passzolt hozzá, kinyomtattam az első csókos képünket fotopapírra, valamelyik Copy üzletben kb300Ftért, aztán nyomtattam munkahelyemen sima lapra kisebb figurákat, amik ránk jellemzőek, pl a kedvenc állatunk, kedvenc autómárka, tűzszív stb, bele pedig írtam egy pár velős, sokatmondó idézetet, és egy saját, 4soros verset. Állatira meghatódott:)
2012. jan. 12. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
ja, a közös képet a képeslap elejére ragasztottam, hogy látszódjon a szövege is, majdnem olyan volt mintha úgy készült volna:) a kis figurákat meg elvétve ragasztgattam bele
2012. jan. 12. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Fél évből minek ekkora nagy ügyet csinálni?
2012. jan. 12. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:

fiatalon még igenis nagy ügy.

egyébként meg nem ez volt a kérdés, *EEE* kiestél

2012. jan. 13. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!