Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. El merjem e neki mondani, hogy szeretem ennyi idő után? Vagy haggyam inkább? 16/L
Már lassan 3 éve bele vagyok zúgva egy srácba , amint megláttam mindenki más mellékessé vált . Már az első találkozáskor össze haverkodttunk , majd minden héten szerdánként találkoztunk (fejlesztő miatt) , nagyon sikat beszélgettünk és két hónap után megölelt és utána kezdve mindig néha irogattunk facebookon de élőben jobban szerettünk beszélgetni . Egyszer még a kezemre húzott egy gyűrűt is egy "hozzám jössz feleségül?" kísérettel .
Egy év egyre jobba lettünk volt hogy nem engedte hogy máshova üljek csak az ölébe . Aztán egyszer elmondtam neki de szerintem nem vette komolyan .
Kitalált egy játékot , ami arról szólt hogy egymás seggét kell csapkodni pontokra csak mert túl tengett bennünk a versenyszellem . Majd egy jó ideig nem láttam de már úgy két hónapja és úgy éreztem túlléptem rajta egy hónapra rá összejöttem egy olyan sráccal aki nagyon tetszett , de mikor központit írtunk azzal a sráccal írtam akin úgy éreztem tovább léptem de rájöttem abban a pillanatban hogy még mindig szeretem , majd elindultunk együtt ki miután végeztünk erre jött a barátom és hát elég szépen néztek egymásra majd még aznap szakítottunk a barátommal , de utánalévő héten mikor taliztam a sráccal megkérdezte ki volt ,ekkor rájöttem hogy féltékeny ,viszont elmondtam neki hogy szakítottunk ő meg csak röhögött nem értettem miért . Ezt hamar elfelejtette legalább is úgy tűnt és a "játékunk " hevében majdnem elcsattant egy csók ,lehet ha nem jön a csoporttársunk meg is történik de nem történt , ezek után mintha kicsrélték volna folyton bántott engem lekileg , sőt még ki is törölt engem facebookon nyári szünet előtt megígérte jogy bejelöl és majd talizunk egész szünetben azt vártam de nem keresett . Majd írtam neki amit meg se nézett ,de bejelölt utána facebookon és követni kezdett instagrammon ennek nagyon örültem de ezen kívűl semmi nem történt.
Szerintetek mi tévő legyek?
Ez a "sotoro" egy jóarc! :D
Amúgy, kérdező! Fogalmam sincs, hogy mi tévő legyél. Vagyis, de van egy ötletem, ami hót egyszerű: odamész hozzá, aztán megmondod a képébe, hogy "teccel!" és ennyi. Megmondod neki, hogy totál bele vagy esve, mint Móriczka a medvecsapdába és kész. Figyeld, hogy hogy reagál rá.
Amúgy nem valószínű, hogy féltékeny lett volna a srácra. Nem-nem. Csak érdekelte. Ezt azért tudjad. Sok sikert, aztán kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!