Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem annyira a barátomat, és most egy olyan helyre hívott el randizni, ami nekem egyáltalán nem jön be, de nem akartam neki nemet mondani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tényleg nem akarom megbántani. Régebben voltam igazán szerelmes, de ez a srác nem olyan, nem vagyok belé olyan nagyon szerelmes. Szakítani sem szeretnék, mert most jöttünk össze egy hete :/ segítsetek légyszi! Köszönöm! 14L2015. szept. 18. 21:22
1/2 anonim válasza:
Akkor ha én jól vettem ki a szöveg tartalmából te isten igazából nen is azért jársz a fiúval mert szereted hanem mert menőnek akarsz tünni. Nem akarok bunkó lenni vagy elszomorítani tèged, de ez a 'kapcsolat' halálra van ítélve. Szerintem szakítsatok mert hát így ugye nincs sok értelme együtt lenni... Természetesen nem kell rám hallgatond lehet, hogy nincs igazam.
2/2 anonim válasza:
Szerintem még most szakíts, még friss a kapcsolat! Ne akard hitegetni, ne élj egy megjátszott kapcsolatban...
Előfordul az ilyen, hogy nem jön rá rögtön az ember, ha valakivel nem illik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!