Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok lefeküdtünk a barátommal és elszeretném mondani anyának ezt egyedül kell végig csinálnom vagy megkérhetem a barátomat hogy segítsen elmondani anyának hogy mi történt!? És ilyen korban az óvszer a legjobb? köszi
amikor anyának elmondtam, hogy van barátom, másnap adott pár csomag óvszert, és annyit mondott, hogy nem akar beleszólni, de ígérjem meg, hogy vigyázzunk
8 hónap múlva történt meg elöször
ezt pontisan nem tudta, de szerintem már biztos benne, nem kell ehhez minenképp erröl beszélnünk
Miért olyan fontos,hogy elmondd anyukádnak?
16 éves vagy, ennek biztos nem fog örülni, talán rossz következménye lesz, pl eltilt,vagy ilyesmi. Szerintem ez nem tartozik senkire, és egy idő után feltételezhető, hogy már nem vagy szűz, rá fog jönni.
Viszont nincs miért elmondani már neki,én biztos nem fogok majd rohanni a hírrel hozzájuk, ha megtörténik.
17L
Hogy lenne már jó az óvszer? Hallani olyat, hogy teljesen ép maradt az óvszer, mégis teherbe esett a lány! vagy bennmaradt a lányban, a pasi ugye tudja, de elfelejti lefogni és úgy kivenni. vagy ki is szakadhat. hogy lenne már ez jó egy 16 éves tapasztalatlan lánynak egy tapasztalatlan fószerrel?
ha nem akarsz gyereket, ne szexelj, főleg ebben a korban, ennyi. annál biztonságosabb nincsen.
Le vagyok döbbenve... Mi az, hogy minek elmondania??? Hálistennek eljutott arra a pontra, hogy vállalja a tettei következményeit, erre jöttök és megpróbáljátok lebeszélni?? Remek kapcsolatotok lehet a szüleitekkel, irigyellek titeket!
Az igaz, hogy anyud előbb-utóbb rájönne magától is, de szerintem jobban örülne, ha tőled hallaná. Ha kényelmesebb, vidd a barátodat is, de én a te helyedben biztos négyszemközt beszélnék vele. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!