Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb gyógyírek szerelmi bánatra? Barátnőimmel nem tudok találkozni, mivel mindenki nyaral :S Mit csinálhatnék egyedül ami elveszi a gondolataimat?
A mi helyzetünk teljesen megegyezik.
Szerintem az első válaszoló nem jól csinálja, mert elég egyhangú az egésznapos kockulás.
Strandra, moziba, vásárolni menni, egyedül is lehet, és hiszed vagy nem, megismerkedhetsz új arcokkal.
Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, úszni vagy futni, válts egy kondi és szolibérletet, szerezz be néhány új ruhát... ne hagyd, hogy még az egyedüllét is elnyomja a kedvedet.
Ha úgy gondolod, írj privit, és szenvedhetünk együtt is.
Kitartás! =)
Bocsánat, nem emlékszem, hogy én állítottam volna át... mindenesetre most működik, azt hiszem! :)
második hsz.
az első vagyok..sajnos én nagyon sokat lógtam a sráccal..a városba mindenfelé..szoval akárhova megyek folyton ő jut eszembe meg a baromkodásunk..:D :(
ezért döntötem inkábbb a gép mellet..meert msn-ről egy időre letöröltem..majd ha sikerül kitörölnöm a fejemből leállok a kockulással.
Próbálj megújulni:)
Menj el fodrászhoz,vágass a hajadból,próbálj ki más fazont,esetleg színt.Látogass el egy kozmetikus és a kezelés majd feldob:]Vegyél pár új ruhát,a lényeg,hogy NE akarj otthon ülni és kockulni,mert szerelmi bánatod van.
Egyébként még egy tipp:igaz,nem tudom mennyire rontottad el a dolgot,de próbálj meg beszélni a szerelmeddel,hogy "nagyon sajnálod,és nem akartad megbántani/elszúrni és mindennél fontosabb a számodra!" Remélhetőleg megbocsát;)
Fel a fejjel,hidd el az elején nagyon nehéz,de majd elmúlik ez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!