Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wolf0101 kérdése:
Szeretem és nem tudom hogy Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban akit szeretek de nem tudom hogy mit tegyek. Egyszer szemeztünk.De ő egy csomó fiúval van. És én nem vagyok szép se beképzelt se köcsög, ellenben a többiek igen(ja es a tobbieket csak a szex erdekli). Ja egyepkent fiu vagyok es 14 eves. Mit tegyek??2016. márc. 4. 19:40
1/5 anonim válasza:
14 evesek... Azt se tudjatok mi a jo szex... Csak probaljatok utanozni a rohano tarsadalmat szanalmas... Divatbol dugn* nem menô...
2/5 anonim válasza:
legyél normális mutasd meg hogy téged nem az érdekel hogy egy csajnak mekkora a segge hanem hogy milyen a személyísége.
3/5 anonim válasza:
add önmagad:) menny oda, keress közös témát, beszéljétek ki, majd próbálj személyesebben is beszélgetni, de nem úgy hogy "na milyen bugyit hordasz" hanem ha az elő közös téma alapján, az a filmi tuti tetszene neki, nézze majd meg és írjon hogy mi a vélemény:)
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindig a baratnoivel van es ha oda is megyek es megprobalok beszelni vele akkor is elkezdek dadogni, vagypedig ugy teszek mintha nem erdekelne. Mert felek hogy mit mondana vagy ha elkuldene vagy valami ilyesmi. En mindig is egy felreerthetetlen jelre vartam.
2016. márc. 5. 19:52
5/5 anonim válasza:
Szia, utolsó vagyok:) gondold át amit írtam...és pont ezért ne parázz:) hidd el a legjobb amit adhatsz az önmagad, és ha van nála esélyed akkor az bejön, ha meg nem egy tuti srácról csúszott le;) csak egyszerűen ne stresszelj rá:) ha gondolod írj privátot, ha cikis a dolog segítek ott:) én most 15/f vok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!