Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » S. O. S. SZERETEM! 🙊&#...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. SZERETEM! 🙊😣?

Figyelt kérdés
Még régebben, egészen pontosan szeptemberben, jártam az egyik osztálytársammal. Sokan utáltak ezért minket, de mi szerettük egymást és nem érdekeltek a többiek. Egy idő után elcsattant a csók. Majd dobott, amit elég nehezen dolgoztam fel. Majd elkezdtem vonzódni máshoz de belül éreztem hogy őt szeretem. Valamelyik nap sikerült magamnak is bevallanom. És most nagyon hiányzik. De ő még tudomást sem vesz rólam, ami azért fáj. Nem tudom, hogy mit csináljak. SEGÍTSETEK légyszíves, hogy hogy felejtsem el (ami szerintem számomra lehetetlen, mivel minden nap látom), vagy hogy hogyan tudnám visszaszerezni legalább a barátságunkat? Nagyon megköszönném. 😔😢💔

2016. febr. 29. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki időt.

Nem várhatod el tőle hogy Szakítás után jópofizzon... Van akiknek évekig tart feldolgozni.

De ha nagyon vissza akarod szerezni akkor szólj neki hogy szeretnél kicsit négyszemközt beszélni vele. Mond hogy még mindig szereted es ha nem is lesztek újra együtt akkor szeretnéd ha barátok lennétek.

Hajrá. Szurkolok.😉

2016. febr. 29. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek! Ugyan ez volt velem is kb.

De én azt mondom hogy a barátságot úgy szerezd vissza hogy próbálj a közelében lenni! Esetleg a baráti társaságába beférkőzni....eleinte feszült lesz a hangulat de utána egyre jobban feloldódik és végül lehet hogy ti is váltotok pár szót...

Ha sikerül a barátság legyél vele sokat viszont ne nyomulj rá nagyon! Majd rajta is látni fogod ha akar többet!!

Én már átmentem ezen aztán amikor a haverja lettem akkor rájöttem hogy már nem is annyira szeretem. Azóta van más fiú nekem akivel másfél éve boldogítjuk egymást :D

Szorítok, hajrá!!

2016. febr. 29. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Egyébként lassan már fél éve szakítottunk és eleinte még nagyon szídott, most meg már képes beülni mögém, meg 1x- 2x rám is néz, de inkább nem bízom annyira el magam😄
2016. febr. 29. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális. Zavarban van. Konkrétan fél tölled. Kell neki egy kis idő hogy megszokja a mindennapos jelenlétedet. Szurkolok 😄😄
2016. márc. 1. 17:31
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 gondolom, hogy zavarban van, mivel én is nagyon a közelében..:D de igazából tényleg nem szakítás után vagyunk..:/ és köszönöm szépen😊
2016. márc. 2. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!