Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. SZERETEM! 🙊😣?
Adj neki időt.
Nem várhatod el tőle hogy Szakítás után jópofizzon... Van akiknek évekig tart feldolgozni.
De ha nagyon vissza akarod szerezni akkor szólj neki hogy szeretnél kicsit négyszemközt beszélni vele. Mond hogy még mindig szereted es ha nem is lesztek újra együtt akkor szeretnéd ha barátok lennétek.
Hajrá. Szurkolok.😉
Megértelek! Ugyan ez volt velem is kb.
De én azt mondom hogy a barátságot úgy szerezd vissza hogy próbálj a közelében lenni! Esetleg a baráti társaságába beférkőzni....eleinte feszült lesz a hangulat de utána egyre jobban feloldódik és végül lehet hogy ti is váltotok pár szót...
Ha sikerül a barátság legyél vele sokat viszont ne nyomulj rá nagyon! Majd rajta is látni fogod ha akar többet!!
Én már átmentem ezen aztán amikor a haverja lettem akkor rájöttem hogy már nem is annyira szeretem. Azóta van más fiú nekem akivel másfél éve boldogítjuk egymást :D
Szorítok, hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!