Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem az évfolyamtársamba, nem tudom, hogy kezdjek el bevagodni nála, vagy mit csináljak?
17 éves fiú vagyok, és szerelmes lettem egy évfolyamtársamba, akivel együtt járunk történelem faktra. Ez az egyetlen idő amikor egy légtérben vagyunk igazából, de úgy vettem észre bejövök neki, szoktunk is beszélni és ő kezdeményez. Nem tudom, hogy kéne kezdeményeznem úgy, hogyha esetleg rosszul mértem fel a terepet akkor ne legyen belőle túl nagy égés... Még nem volt barátnőm, pont ezért, mert mindig "biztonságosan" haladok. Mit gondoltok?
Az a baj, hogy teljesen más társaságban mozog, mint én, szóval így nehezebb a helyzetem 😢
hát figy. ha már kezdeményezi a beszélgetést, akkor tuti nem zárkózik el tőled, sőt... nah pont ezért kell lépned, mert lehet úgy fogja érezni, hogy mindig ő kezdeményez, nem érdekled
ülj mellé, vagy közel hozzá, segíts neki feladatokban, meg mittomén suli után pl elkíséred a buszmegállóig, aztán később hosszabb időre is, pl. sétálni.
vagy mitől félsz? hogy elutasít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!