Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de beleszerettem egy roma évfolyamtársamba (? )
Tudom nem válasz a kérdező kérdésére, De miért olyan baj a roma, Kedves 1-es válaszó. (Tapasztalatból mondod), nem veszekedni akarok, de mindenki más. Attól hogy neked rossz tapasztalatod volt, az nem jelenti azt hogy másnak is az lesz. Egyébként írta a kérdező, hogy egyetemre járnak, tehát hülye se lehet. Amúgy meg miért lenne baj hogy más a bőrszíne, az csak egy szín, Hidd sok olyan romával találkoztam már aki jóval különb néhány fehérnél, és fordítva is igaz ez. NEM A BŐRSZÍN SZÁMÍT, bármilyen hihetetlen is.
Ui:Bocsánat ha durván írtam valamit, de utálom a rasszista megjegyzéseket. :)
Feltétlenül tudatnod kellett, hogy roma, igaz? -.- kis rasszista disznó..
Szerintem egyébként mondd el a jelenlegi barátodnak, hogy elhűlt a kapcsolatotok. Ha nem tesz semmit annak érdekében, hogy ez változzon és visszaszerettessen magába, akkor lelkiismeret furdalás nélkül felfüggesztheted a kapcsolatotok egy meghatározott vagy nem meghatározott ideig.
Aztán ne szégyelld magad, ha te találsz mást, ez egyáltalán nem ciki..
De mindenekelőtt, olvasd el ezt a cikket és láthatod, hogy Magyarországon jó ötletnek számít e, hogy a szíved után mész ebben az ügyben:
Kicsit féltelek is, kedves idegen!
"NEM A BŐRSZÍN SZÁMÍT, bármilyen hihetetlen is."
És ki beszél bőrszínről? Viselkedés formáról van szó, ami a cigányok 90%-ánál megtalálható. Hupilila is lehet a bőre, nem számít, ahogy írtad is.
Egyáltalán nem gáz.Gáz az aki elítéli a roma-magyar kapcsolatokat.Biztos lennének emberek akiktől mindig,helytől és időtől függetlenül,elleneznék.Na de melyik párkapcsolat az amelyikbe nincsenek nehézségek?
Ha már csak megszokásból vagytok együtt a mostani pároddal akkor elkell neki mondanod az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!