Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a Hungaristáknál mennyire megengedett?
Ne vedd magadra az elozo kommentet. (nem én irtam) a magyarok rohadt rasszisták amugy nekem csak azokkal a ciganyokkal van bajom akik bandaznak lopnak es nagy pofájuk van. Az ilyen normalisokkal mint pl fe nincs bajom :)
Ha tetszik akkor tetszik nem szabhatsz gátat az erzeseidnek :) habar elfojthatod ha nagyon akarod de nem erdemes :)
Jól van nevessetek csak ki,nincs is logikátok,hogy mikor miért írok nagybetűvel!Meg léteznek színtiszta Magyarok!
még azt se tudjátok mit jelent a Skinhead szó,most mindjárt takarodtok a Wikipédiára!Fogadjunk!
Akkor próbálom úgy kérdezni,hogy ne vegyétek figyelembe,hogy van bennem cigány!
Ez a Hungaristáknál mennyire megengedett?
Van egy lány,aki tetszik nekem,de az a gond,hogy van benne OLÁH.És én Hungarista vagyok.(Hungarista=Magyarság kedvelő,Magyar zenét hallgató,A Magyarságért küzdő ember.)Meg még Skinhead is vagyok.
4. vagyok, a válaszom nem tért ki arra, hogy Te mi vagy. Teljesen független a kérdezőtől, csak a kiszemeltről írtam. De úgy látom le is pontoztad, ezért most írok egy olyan választ amit hallani szeretnél.
Szerintem nincs baj vele, ha ő tetszik akkor ő, pláne ha normális. Nem tudsz úgyse gátat szabni az érzelmeidnek. A többi hungarista véleményét meg tojd le, mindenki törődjön a maga dolgával. Ha szerinted helyes dolog, akkor gyere össze vele.
Én csak azért nem akarnék összejönni vele alapból,mert van benne oláh.De szeretem.Végülis ha belekzdek úgy is előbb vagy utóbb ez a szerelem (ha egyáltalán összejövünk) meg fog szakadni,mert ez az első szerelmem!
Akkor szerintetek ezen az alapon kezdjek bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!