Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma lányok miben mások?
A történet azzal kezdődött, hogy megismerkedtem egy kissebségi lánnyal (segítséget kért egy osztálykiránduláson). És igazából nem is a külseje fogott meg, hanem a kisugárzása, természete. Már egyébként 6 hónapja együtt vagyunk, és be szeretne mutatni a családjának. Mit vigyek esetleg ajándékba? Miben mások a köszönési, tegeződési szokások, mint itt a magyaroknál? Esetleg mit csináljak, ha ferde szemmel néznek majd rám, mert magyar vagyok?
Egyébként a lány 16, én 15 vagyok.
Ő is magyar, mert magyar állampolgár. Helyesen ő cigány, te pedig fehér vagy.
Miben másak? Barnábbak
Ez sok mindentől függ. Ha értelmiségi cigány családról van szó (ismerek ilyet, többet) akkor semmi gond nincs! Ugyanúgy kell viselkedned, mint bármikor. Viszont ha, (bár ezt nem feltételezem) a "rosszabbik" fajtából valóak, akkor ne gondold, hogy túl nagy szerepet fognak neked adni! :) De gondolom mivel hat hónapot várt a leányzó, így az előbbi családja van. :) Ha csókos szeretnél lennél, akkor az anyukának virágot vihetsz, de szerintem ezek még ilyen korban nem fontosak. :) Az utolsú kérdésedre válaszolsz: Ha a lánynak így is tetszettél, akkor nyilván ő ilyen neveltetést kapott, hogy nem nézünk ki senkit. Volt ilyen barátnőm, náluk fordítva volt, a lány volt fehér, a fiú cigány, és semmi gond nem volt a fiú családjánál. (Többek közt a fiú édesapja utálja a naplopó cigányokat)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!