Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok ki verekedett már más...

Lányok ki verekedett már más nemzetiségű nővel? Milyennel és mi okból történt a bunyó? Ki nyert?

Figyelt kérdés
Többször olvastam itt, hogy a magyar lányok, nők nem tudnak verekedni, ha muszáj, akkor sem.

#magyar #verekedés #roma #birkózás #bunyó #boksz #erő #box #szkander balhé #német angol
2015. szept. 12. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Mivel nem primitív vagyok, nem szokásom verekedni semmilyen nemzetiségű emberrel.
2015. szept. 12. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Ez az. Ki nyert? Bunyóban az nyer, akinek más lehetősége nincs elképzeléseit érvényesíteni. Még egyetlen olyan embert (se nőt se férfit) nem láttam bunyózni, akinek esze is volt. Azok azzal "nyernek".
2015. szept. 12. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Amit itt olvasol az egyes emberek véleménye, és gyakran nincs sok köze a valósághoz. Minden népben vannak akik verekedősebbek, vannak akik nem.
2015. szept. 13. 00:50
 4/6 anonim válasza:
96%

Szlovákok szoktak belénk kötni elég gyakran, ha magyarul beszélünk.

Nem tudom mit olvastál itt többször, de ha elhiszel mindent amit olvasol a neten pláne ilyen oldalakon mint a gyakorikérdések akkor a valóságtól elég messze kerülsz

2015. szept. 19. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:
28%

Belém még nem kötekedtek Szlovákok,mert magyarul beszéltem.

Nem hallottam a közvetlen környezetemből sem iylet.

2015. dec. 26. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Én jönni Kazahsztán és nálunk lenni szokás ,hogy asszonyainkat össze eresztjük üzbég nőkel és csinálni kakas (*liba) viadalt.
2016. júl. 12. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!