Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találkozzunk? Ilyen fiatalon távkapcsolat?
Ha a szüleid engednek akkor menj. Végülis másfél év alatt rengetegminden történt veletek és ha folyamat ott voltatok egymásnak és tényleg szeretitek egymást kár lenne a távolság miatt hagyni a francba... Ki tudja pár év múlva mi lenne ebből?^^ :)
Az se rossz ötlet hogy előbb a fiú jöjjön. De a szülőkkel mindenképp meg kell beszélni a kapcsolatotokat
Hát az a vonatozás nem 1-2 óra lesz.
(Én biztos nem engedtem volna el a 14 éves lányomat egyedül egy fesztiválra annak idején, de biztos maradi vagyok.)
nekem is volt egy ilyen "nagy szerelmem" interneten. én bármikor szivesen elmentem volna hozzá (persze nem biztos, hogy a szüleim megengedték volna), de ő (fiú) nem jött volna el. nyavajgott, hogy az anyukája nem engedi el, mert nem ismer engem, hosszú az út, és nem utazott még egyedül buszon... stb. stb. na, azon a ponton jöttem rá, hogy semmit nem ér a sok "szeretlek"-es duma, ha nem cselekedik az ember. persze a kapcsolatunk végén én jöttem ki rosszul, mert, hogy mennyire megsértettem a kicsi lelkecskéjét, és, hogy ő mindig is szeretett, hogy átvágtam.
na, de visszatérve: interneten teljesen más beszélgetni, ismerkedni. elmehetsz hozzá a fesztiválra, egy feltétellel: előbb ő látogasson meg egy nap, hogy lássátok, tényleg működne a dolog, utána fesztiválozhatsz vele náluk. nem kell egyből nagy dolgokat csinálni, először elég kell legyen az apró lépés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!