Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » HELP? Belezúgtam iszonyúan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP? Belezúgtam iszonyúan egy lányba, csak 1-2 dolog elválaszt, van remény?

Figyelt kérdés
HELP! Belezúgtam egy iszonyúaranyoslánybaésolyancukihogyahw és van az a bibi hogy én 3országgal odébb lakok😩Szerencsém a lányoknál nulla de ezen vele tudnék segiteni? Illetve táv kapcsolatba bele kezdeni? 2évet az kibirna? Mig 18leszek és haza költözök? Ö akkor 1esz én 18/F

2016. márc. 21. 00:28
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
17lesz* iphone miatt lemaradt:)
2016. márc. 21. 00:44
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

3 ország sok.

És azt h iphonod van azt muszály volt leírnod gondolom

2016. márc. 21. 02:11
 3/16 Papi Gonzales ***** válasza:
mért nem keresel valakit aki közelebb van?
2016. márc. 21. 03:09
 4/16 anonim ***** válasza:

A csak netes ismerkedések nem szoktak jó elsülni. Találkoztál már vele élőben? Néha jársz idehaza?

Ha mind a kettő igen, akkor lehet, hogy megpróbálhatod.

Sok sikert.

2016. márc. 21. 05:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Sokszor jarok haza, most vagyok költözés elött ._. Németországból nem lesz olyan messze , arra gondoltam h mikor otthon vagyok akkor találkozhatunk addig amíg haza nem költözök, ki lehet így 2évet bírni?
2016. márc. 21. 08:23
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem ki lehet bírni- és ha szerelmes vagy, az úgyis erősebb nálad, nincsenek érdemben racionális megfontolások, a szerelem erősebb nálunk - levelezzetek és találkozzatok, amikor lehet
2016. márc. 21. 08:52
 7/16 anonim ***** válasza:

Próbáld meg. A véred is arra hajt, csak önmagadat szívatod, ha eleve lemondasz róla, meg se kísérled.

Ha szét is mentek, lehet, hogy 1-2 év múlva újra összejöttök, akkor már végleg, mert senki sem pótolja az Igazit.

Távlatilag csak azt bukod el, amiről eleve lemondasz.

2016. márc. 21. 08:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Sztem ő az igazi😍Ilyet még senki iránt nem éreztem iszonyú kedves és nem az a megcsalós típus. Mivel még neki se volt soha senkije
2016. márc. 21. 09:10
 9/16 vkrisz81 válasza:

2016 ban távolságról beszélni? naneeeee :D

utazz a metrón! az emberek egymástól 5 centire ülnek mégis mindenki a nyomorult kütyüjét babrálja azt sem venné észre ha a mellette ülő szivrohamot kapna, max odébb lökné ha az halottan rádőlne.. nem a távolság hanem a kor lehet az akadály. te itt vagy, mig ha jön egy hasonló beállitottságú az életébe aki viszont kéznél van és rátörnek a hormonok amik ebben a korban hihetetlen de néha előfordulnak, na akkor buktad ^^ de hidd el ezt azonnal levágod tartózkódó, visszafogott, szemérmes kezd lenni.. és zavart!

de ha meg sem próbálod.. bánni fogod örökre!

szal gooooooooooooooo

2016. márc. 21. 09:35
 10/16 A kérdező kommentje:
1600km metróval érdekes lenne 😂👌
2016. márc. 21. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!