Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek valakit, akivel teljesen reménytelen a dolog, mit tegyek, hogy kiábránduljak végre?
Igazad van:) Mégis zavar, hogy nem tudunk elbeszélgetni, nem értem mi baja.. Nem értem, miért kell félni az emberektől, is azok igy bánjanak másokkal, hol ott lehet értelmesen is bánni.
Talán tényleg csak túlságosan kötődök és az idegesiti őt ennyire.. Mindig úgy kötödöm.. Ilyenkor mit lehet tenni? ha közömbös lennék hozzá, akkor is utálna..
Az én esetemben velem nem igazán törödnek.. vagy csak én nem tudom, hogy mi tőle a törődés? Talán elkellene ájulnom, ha nagyritkán megkérdi, hogy vagyok? Tény, hogy elég rideg ember..
Amúgy én nem adtam okot a féltékenységre:) ma már talán:))
# 7 --- Rendben, küldj, szivesen olvasok ilyen helyzetekről:) azt hiszem, pusztán, ha erről írok valakinek, vagy olvasok, már segít:D
# 8 --- Sajnos nem hiányzik, ahogy én sem neki, (ebben biztos vagyok). Kicsit régebben már megirtam neki, hogy "találkozzunk végre", mikor félre-félre értettük egymást. akkor elég semlegesen reagálta le.. de talán egyrészt ő ilyen.. másrészt meg rosszul is esett:) egyrészt unja a fejem, másrészt mintha szeretne magányos lenni, ami miatt nem értem meg őt, meg vonz is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!