Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Spúr dolog ha nem viszem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spúr dolog ha nem viszem a barátnőmet drágább étterembe?

Figyelt kérdés

Néztem budapesti sushi, vagy egyéb nevezetes helyeken (Citadella stb) lévő éttermeket és egy főétel 4-5000 forint körül van (még egy sima spagetti is), a korlátlan evős Trófea 5500/fő, sushi wasabi 6500/fő egy vacsora.

A drágább sushi éttermekben egy tonhal adag (pár száz gramm hal) 10,000 forint fölött van.

Én elég gyakran főzöm magamra és tisztában vagyok a beszerzési árakkal, ezért sokkalom azt, hogy egy kis adag rizs köret is 900-1000 forint (ennek beszerzési ára kb 50 forint).

Tudom az éttermekben van kiszolgálás, a helyet is megfizeted, az éttermi dolgozok munkabérét, de egyszerűen elvből sajnálom rá a pénzt.

Ünnepelnénk a barátnőmmel ma ilyenkor nem számít az ilyesmi? Vigyem el drágább helyre?

2014. márc. 5. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy saját kézzel készített vacsora engem jobban levesz a lábamról
2014. márc. 5. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:

Sokkal romantikusabb ha Te főzöl neki. Megrakod az asztalt, gyertyát gyújtasz és beteszel valami kellemes zenét. Felfogadhatsz egy havert pincérnek, még ötletes is lenne. Frakkban, fehér kendővel a karján :D Biztos értékeli.

Vagy ünnepeljetek egy kis kiruccanással, valamerre vidék felé. Az olcsó étterem is lehet hangulatos és finom, és akkora adag kaját kapsz, hogy örülsz, ha el tudod pusztítani.

Sosem várnám el a barátomtól hogy olyan sokat költsön rám.

2014. márc. 5. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
nem ismered az igényeit? ha ő is ugyanilyen smucig, akkor nincs gond. ezeknél vannak olcsóbb igényes éttermek is. bi lány vagyok, és ha barátom van, akkor még szép, hogy elvisz egy igényes étterembe, ha viszont barátnőm van, akkor én viszem étterembe, és nem nézem, mi mennyibe kerül, mert nem vagyok olyan. sajnos kevés az ilyen ember. divat a skótság manapság.
2014. márc. 5. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Valahogy nekem is jobban tetszik egy saját készítésű vacsora. Lehet, hogy nem mesterszakács a párom, de akkor is jobb.
2014. márc. 5. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez nálam nem spúrság hanem egy olyan mentalitás van bennem hogy minek fizessek 10ezret ugyanazért a teszkós,sparos csirkéért egy pincérnek amikor ezer forintból ezt otthon is megcsinálom minden felhajtás nélkül.Úgy érzem lehúzatom csak magam.
2014. márc. 5. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi egy tök jó étteremben ettünk, ahol 7000ből ketten ettünk levest-főételt-desszertet és adtunk jattot ketten. És nem kis adag volt. Nem kell a legdrágább helyre menni. De ez csak ünneplés volt, egyébként együtt szoktunk főzni.
2014. márc. 5. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:

drágább helyen még sokkal sza*rabb és kisebb az adag :D ahogy nől a ár, úgy lesz egyre kisebb az adag is.

főzz otthon vagy valami olcsó hely,egyetek pizzát :D drága étterem pénz pazarlás.

2014. márc. 5. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
ezek szerint csak én nem olvadok el az otthoni kajától.... és fenntartom, hogy illene étterembe vinni a csajt, de látod a válaszokból, hogy a csajok 99%-a a házi kosztra gerjed
2014. márc. 5. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt a barátnőd fogja eldönteni nem más. Én se hordom folyton étterembe az asszonyt, nem a pénzt sajnálom, csak minek. Ha nyaralunk az más, de csak egy ünneplés miatt nála is az otthoni romantikus vacsora jön be jobban.
2014. márc. 5. 13:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én azt tenném a helyedben, hogy megkérdezném az ismerőseim,kollégáim, hogy tudnak-e valami jó éttermet ajánlani.

Biztos, hogy fognak tudni mondani egy helyet, ami hangulatos, az ételek minősége is jó, a mennyiség és az ár is.

Bár egy-egy ilyen alkalommal megengedhető szerintem, hogy otthagyjon az ember 10-15 ezret, főleg, ha egy különlegesebb alkalomról van szó.

Ha meg nem akarsz kp-t kiadni, akkor olyan helyet nézz, ahol elfogadják a SZÉP kártyát, persze, ha van és van is rajta keret.

2014. márc. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!