Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki dolog vagy meg lehet próbálni? Szeretném felhívni a volt barátnőmet akivel már hónapok óta nem tartom a kapcsolatot.
Egy utolsó nekifutásra fel:)
és romantikus lenne ha vennél neki ajándékor:) virág vagy vmi plüs:)
sok sikert:)
Szija!
Szerintem nyugodtan hívd fel, vigyél neki rózsát ( vagy amit szeret), és beszélgessetek!
Nem kell rögtön letámadni, ha Ő is akarja a dolgot, akkor úgy is belemegy, és ha nem, akkor sem kell cikinek érezni a dolgot.
Ez nem jött össze, de legalább megpróbáltad! Sok lány van még, lehet hogy egy másik csak rád vár! ;)
Még ha nem is jöttök újra össze, azért egy baráti gesztusnak is jó lenne ez. Szóval szerintem is lepd meg, vigyél neki valamit, és legfeljebb beszélgettek egy jót. :)
De szerintem hatásosabb, ha először kitudakolod, hogy egyáltalán otthon van -e, és úgy időzíted a kirándulást, hogy épp otthon találd, mikor arra jársz. Aztán még telefon se kell. :)
"Nahát, te itthon vagy? Épp erre van dolgom, gondoltam, elsétálok a kaputok előtt" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!