Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dolog álmában megszexelni a barátnőmet?
Nem csináltam még ilyet, csak eljátszottam a gondolattal.
Szerintetek hogy reagálna?
ha a baratnod es szeretitek egymas akkor zerintem nem !!
es ha jol fogja fel még élvezni is fogja!§
DE én inkaab ébresztésnek alkalmaznáám :D ;)
Te ismered.. :)
Szerintem jó ötlet, én épp nem tudom hogy kérjem meg erre a barátomat, hogy komolyan is vegye.. :)
Mitől lenne csúnya dolog? Úgyis felébred. Ha meg morog hogy felkeltetted, hát azt embere válogatja.
Én is szerettem, mikor a barátom éjjel betámadott, de van hogy olyan oltári hullafáradt az ember, hogy inkább kipihenné magát.
29/L
Szerintem egy veszekedést megér.. :)
Mi bajod lehet belőle? Max nyafog, akkor meg jöhet az erőszakolós játék.. :) vicceltem :) Nekem tetszene :)
Ne hagyd ki, különben sose tudod, hogy szereti-e az ilyet :)
22/L
Akkor meg kipróbálod, és ha nem vevő rá, akkor békén hagyod :) Nálunk a barátom a "nyafogós" fajta (azért nem olyan durván, de többször mondta Ő, hogy most nincs kedve, míg én még sosem mondtam 3 év alatt...), egyszer mikor elaludt az ágyamon, mert hullafáradt volt (én tanultam), odamentem és elkezdtem szájjal kényeztetni- csak a végére ébredt fel, de nagyon tetszett neki. Máskor meg volt, hogy az éjszaka közepén ébredtem fel és akartam ilyesmit csinálni, volt, hogy eltolt onnan, és volt, hogy hagyta... Viszont mostanában Ő csinál egyre többször ilyet (ahogy le is írtam feljebb), aminek nagyon örülök :D
Szerintem olyankor próbálkozz meg vele, mikor már régen nem csináltátok, esetleg ha előtte este neki lenne kedve, akkor kivételesen Te mondj nemet valamire hivatkozva, és ezek után próbálkozz be éjjel :) Szóval ne olyankor, mikor amúgy is azt mondta, hogy fáradt/ fáj a feje stb, hanem mikor tudod, hogy neki is volt/ van kedve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!