Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek valakit, akivel teljesen reménytelen a dolog, mit tegyek, hogy kiábránduljak végre?
Zavar, hogy utálom őt, s annyit foglalkozok vele.. de az utálatos benne, hogy pl. legutobb is mikor dumáltunk, valamit probált megmagyarázni magából, de egyszerűen nem értettünk szót. mert olyankor agyfzt kaptam tőle, és szerintem ő is.
pedig barátja akartam maradni csak.. de idegesit, és nem nagyon beszél velem sokszor.
az, hogy a megszállotja vagyok:)) rögeszmémmé vált, hogy nekem ő volt az "igazi"(legalábbis az eddigi barátaimhoz képest). :)
de haragból "nem hiányzik". de még mindig azt remélem, hogy kitudunk békülni..
Nagyon szeretek valakit, akivel teljesen reménytelen a dolog, mit tegyek, hogy kiábránduljak végre? kérdésere válaszoltam, én vagyok az utolsó.
Van valami változás? Mi az ábra?
Köszönöm az érdeklödő kérdést:)
Akad némi változás, pl. azóta nem beszélünk, mert nagyon nem is tudunk ignorban. nem drámásitom a helyzetet:D és már nem vagyok megszállotja, inkább mások kezdenek érdekelni, vagyis másokba fektetem a bizalmam.:P sőt rájöttem, hogy mennyire igaz, hogy van jobb nála..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!