Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Több lent.
Szia.
Nem gond, h hosszú lett, azért vagyunk itt.
Szerintem először is E-vel próbálj meg beszélni, őszintén mond el, hogy mit gondolsz te és kérdezd meg, hogy mit gondol 2tök ügyében.
Na most K. Nem akarlak így befolyásolni, de szerintem K-t becsüld de nagyon, szerintem ő itt az aki, oda meg vissza van érted és barátok vagytok az csak még jobb szerelem és barátság egyben. Am azért mondtam hogy "nem akarlak így befolyásolni", mert én is K voltam, de én benéztem, de rohadtul ezt a dolgot. :)
Az M szerintem időpocsékolás, csak szórakozik. Hogy miért? Na akkor a tények: veled nem is beszél, tölt időt csak a többi lánnyal, én azt veszem ki hogy nem is nagyon ismeritek egymást. Ebből nem tudom, hogy mi lenne a végén.
És akkor Á, szerintem csak tombolnak a hormonok, meg áll neki a zászló(khm, ha érted), de nem több, ha többet, komolyabbat szeretne biztos kedvesebb lenne veled, am ha te nem ismered őt, akkor ő ismer egyáltalán?
És végül Norbi, szerintem az ő storyja elég gyenge lábakon ál, főleg ha nincs több egy megnézésnél, ezzel a Norbival töltesz időt vagy ismered, ha igen ak mi a véleményed róla?
Szerintem kb valahogy, így kéne mérlegelned :)
Majd írd ide a választ kérlek már kíváncsi vagyok mi lesz a vége :D
19/F
Őrluk hogy segíthettem.
Még búcsúzóul annyi hogy E vessen magára ha nem értékel, K esélyesebb, próbálj meg kibékülni a mamájával vagy nem tudom, de ha esélytelen akkor jusson eszedbe hogy nem a mamájával hanem K-val jársz :D M-nek és Á-nak még mindig nem látom sok esélyét semmire. Igen, jól hangzik hogy Norbinak hívják, de semmi több ahogy tűnik.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!