Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Több lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Több lent.

Figyelt kérdés
Ez egy nagyon bonyolult történet....Van egy fiú aki tetszik, sokat írogatunk régen aztán össze vesztünk, ezt a fiút nevezük el E-nek, aztán van egy másik fiú akinek tudom hogy tetszem, az ő neve lesz K, aztán van egy fiú akiről halotam egy pletykát ő lesz az M, van még egy fiú akinek tetszem ő Á lesz, és van még egy fiú akit Norbert-nek hívna, ezt lejebb megírom hogy miér lényeges a neve. Na szóval van ez az E fiú aki nekem tetszik, de messze lakik tőlem még csak gépen beszéltünk, ezen a héten elkeztünk beszélni és azt írta szeret csak neki könyebb lenne ha ezt a szemembe mondhatná, és ezért itt elhükyéskedi...egyszer csak elkezdett bunkozni, meg kérdeztem mi baj azt mondta semmi, és most 4 napja nem ír pedig fönt van, szóval hiába írok neki....Aztán van a K akinek tudom, hogy tetszem, de ő egyben a legjobb haverom, viszont ő sosem bunkó velem, éjszaka is egy csomót beszélgetünk meg szoktunk focizni, de én nem érzek iránta semmit. Jönn az M aki régen nekem tetszet 1-ben, de már nem de az egyik nap azt hallotam hogy tetszem neki, de a többi lányal hülyül csak velem nem, úgyhogy nem tom hogy mivan.....Még van az Á akit nem is ismerek, csak tudom, hogy tetszem neki és folytón olyat ír hogy hercegnőm meg stb...én nem szeretek senkit meg bántani, de mit csinájak vele hogy ne írjon ilyeneket?? És akkor már csak a Norbi maradt, biztis azon gondolkodtok hogy neki miért írtam ki a nevét....Na az úgy kezdödött, hogy amikor a két nővérem kicsi volt akkor mindig azt jácoták hogy van barátjuk mindketölyüknek külön külön, és Norbertnek hívják mind kettőt, ez még anyira nem is érdekes csak mind ketöjüknek a oárját Norbinak hívják, és akinél van gyerek ott a kis fiút is Norbinak hívják, szóvak ezért írtam ki a nevét, és rajta is észre vettem hogy néz engem....és ráadásul pont az a vezeték neve mint az egyik Norbinak....szóval kit csinájak?? (Bocsi, hogy hosszú lett) 14/L

2016. ápr. 4. 17:55
 1/4 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy te nem akarsz tőlük semmit. Ne hitegesd őket mert az neked sem jó de nekik sem.
2016. ápr. 4. 18:01
 2/4 Gábor 9 7 válasza:

Szia.

Nem gond, h hosszú lett, azért vagyunk itt.

Szerintem először is E-vel próbálj meg beszélni, őszintén mond el, hogy mit gondolsz te és kérdezd meg, hogy mit gondol 2tök ügyében.

Na most K. Nem akarlak így befolyásolni, de szerintem K-t becsüld de nagyon, szerintem ő itt az aki, oda meg vissza van érted és barátok vagytok az csak még jobb szerelem és barátság egyben. Am azért mondtam hogy "nem akarlak így befolyásolni", mert én is K voltam, de én benéztem, de rohadtul ezt a dolgot. :)

Az M szerintem időpocsékolás, csak szórakozik. Hogy miért? Na akkor a tények: veled nem is beszél, tölt időt csak a többi lánnyal, én azt veszem ki hogy nem is nagyon ismeritek egymást. Ebből nem tudom, hogy mi lenne a végén.

És akkor Á, szerintem csak tombolnak a hormonok, meg áll neki a zászló(khm, ha érted), de nem több, ha többet, komolyabbat szeretne biztos kedvesebb lenne veled, am ha te nem ismered őt, akkor ő ismer egyáltalán?

És végül Norbi, szerintem az ő storyja elég gyenge lábakon ál, főleg ha nincs több egy megnézésnél, ezzel a Norbival töltesz időt vagy ismered, ha igen ak mi a véleményed róla?

Szerintem kb valahogy, így kéne mérlegelned :)

Majd írd ide a választ kérlek már kíváncsi vagyok mi lesz a vége :D

19/F

2016. ápr. 4. 19:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2-es az E azóta se ír, nem tudom mi van vele, pedig ő írta hogy kedvel, és az egyik nappról a másikra semmi.....a K most is :) bár ezt nem írtam le de 1 éve kb jártam veke csak az anya ezt nem támogadta.....és ezért barátok lettünk csak....az M az osztálytársam....néha beszélünk csak a többiekel viccel is ezért furcsa.....az Á az ekvileg az egyik meszi fiú barátom ismerőse és ezért írt, a Norbit anyira nem ismerem, csak anyukám barátnőjének a fia, és egy suliba járunk, igaz nem tetszik, csak ebbe a családba enyi Norbi után semmi nem lehetetlen......a válaszod hasznos volt!
2016. ápr. 4. 20:07
 4/4 Gábor 9 7 válasza:

Őrluk hogy segíthettem.

Még búcsúzóul annyi hogy E vessen magára ha nem értékel, K esélyesebb, próbálj meg kibékülni a mamájával vagy nem tudom, de ha esélytelen akkor jusson eszedbe hogy nem a mamájával hanem K-val jársz :D M-nek és Á-nak még mindig nem látom sok esélyét semmire. Igen, jól hangzik hogy Norbinak hívják, de semmi több ahogy tűnik.

Sok sikert :)

2016. ápr. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!