Hogyan találkozzunk?
Figyelt kérdés
(én is lány vagyok) van egy barátnőm, az ország legtávolabbi pontján lakik, még nem láttuk egymást mert facebookon ismerkedtünk össze. Nagyon jókat beszélgetünk, minden nap fölvesszük a kapcsolatot és látni akarjuk egymást:D (biztos hogy nem pedofil, a viber elmondta a lakcímét stb meg ennyire nem lehet sötét egy pedofil xdd) az a gond hogy szüleimnek nem merem elmondani, mert mivel hogy interneten ismerkedtünk meg, ki van zárva. Nyári tábort összehozzunk valahol? Vagy várjuk meg míg fölnözünk? ötlet?2013. jan. 12. 22:18
1/1 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de a szülőket semmiképp sem hagynám ki a dologból, sőt talán az ő bevonásukkal lenne legegyszerűbb a dolog. Egy hétig nálatok lesz a barátnőd, aztán egy hétig te vendégeskedsz náluk. Erre szerintem nem olyan nehéz rávenni az ősöket, ha előtte még telefonon is tudnak egyeztetni egymással. Vagy ha nem bíznak egymásban, a "csereüdülés" előtt egy közös családi program, mondjuk állatkert Budapesten vagy nem tudom.
Mondjuk a táboros ötlet sem rossz, csak azt viszonylag nehéz megvalósítani.
Azért egyszer-egyszer beszélj majd a barátnőddel webcam-on, hogy biztos legyél a dolgodban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!