Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta összezavarodott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta összezavarodott, ne találkozzunk egy pár napig. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt, minden nagyon jó volt, szeretek vele lenni, belezúgtam ezt elmondtam neki Karácsonykor. Nem vártam még el hogy ő is ezt érezze mert mindenkiben máskor alakulnak ki ezek a dolgok.Akkor azt válaszolta, hogy örül neki. Szilveszter után azt mondta nekem hogy beszélgetett rólunk egy barátjával, sok minden szóba került és megvilágosodott sok mindennel kapcsolatban. A mi kapcsolatunkról is szó volt. Mondom akkor most vége? Azt felelte nem tud most gondolkodni, össze van zavarodva. Nagyon szeret velem lenni, jó velem de nem érzi azt amit én és ez Őt frusztrálja, mert szerinte ennyi idő után már kellene neki. És azt sem tudja megmondani, hogy miért szakít velem, mert azt mondja ő sem tudja. És hogy az exe annyira összetörte, hogy lehet emiatt nem tud még megbízni senkiben, és ezért nem alakult még ki benne az ami bennem. De nem akarja megszakítani velem a kapcsolatot beszéljünk néha meg találkozzunk. De nálam van egy könyve és mondtam neki hogy vissza szeretném adni, erre ő azt válaszolta nem gondolja hogy ez most okos ötlet lenne. Pár napig ne találkozzunk. De ha szakított velem akkor miért kell pár napot várnom, hogy 'tisztuljon a feje'?
2013. jan. 4. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem bejött valaki más is a képbe, téged meg meg akar tartani talonba.
2013. jan. 4. 21:24
 2/17 anonim ***** válasza:
visszatérve az elözö válazodra: tuti csak dugni akar :D
 3/17 anonim ***** válasza:
gondolkodik, hogy érdemes e folytatni veled, várd ki a végét, én is sokat töprengtem egy hasonló helyzetben, de egyébként egy jó tanács: sok jóra nem számíts még akkor se végül együttmaradtok, lehet csak addig kellesz neki amíg nem talál jobbat
 4/17 anonim ***** válasza:

Úristen, szerintem én is ezzel a pasival voltam...

Nem Peti a neve?

Ugyanezen mentem át ősszel, és természetesen vége lett. Ugyanezeket a szavakat mondta nekem is, és detto az exe volt a szöveg, meg a barátja...

Jesszus, tisztára hihetetlen!

Persze, az nem derült ki nálam sem, hogy mi is volt a baja, de szerintem is más jött a képbe. Lehet, hogy pont te :)

2013. jan. 4. 21:28
 5/17 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: nem jött be senki a képbe, mert kérdeztem tőle és azt mondta ilyenről nincs szó és ne is gondoljak erre.

Második válaszoló: Ezt hogy érted? Csak dugni akar? Amikor azt mondta találkozzunk nem a sexre gondolt... ezt is megbeszéltük...

2013. jan. 4. 21:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Van neki másik...mondani bármit lehet...
2013. jan. 4. 21:33
 7/17 anonim ***** válasza:
ugy értem,hogy dugni akar,hogy te is azt irtad,ha egy fiu leszolitana akkor azt hinnéd tuti csak dugni akar,azaz rosszindulatu voltál,hát akkor én is az vayok veled!
2013. jan. 4. 21:34
 8/17 A kérdező kommentje:

21:28 Nem Peti... :)

21:33 Ez biztos? Nem olyan típusú srác, és ráadásul mióta április óta szakított az exével egyáltalán nem volt semmilyen kapcsolata és próbálkozásai sem, csak most én. És mikor együtt voltunk, azt mondta senkit nem csal meg. Én inkább arra gondolnék, hogy a barátja tömte tele a fejét valamivel... ez nem lehetséges?

2013. jan. 4. 21:37
 9/17 anonim ***** válasza:
röviden, tömören nem bírja a búrádat, csak annyira hogy ezt ne vágja a szemedbe.
2013. jan. 4. 21:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát... nem tudom... de aki csak félvállról dobálja ide a válaszokat attól azt kérem ne írjon inkább.. Én nem azért tettem fel itt ezt a kérdést, mert unatkoztam, hanem mert szeretném nem elveszíteni... eddig senki iránt nem éreztem azt amit iránta és csak arra lennék kíváncsi lehet e még esélyem? Mert ezt is mondtam neki, hogy akkor mondja ki hogy egyáltalán nincs esélyem, és azt válaszolta hogy nem mondja mert olyan nincs hogy egyáltalán nincs esélyem...
2013. jan. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!