Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárjam ki az életemből, hogy később talán lehessen jövőnk? Tudom hogy hosszú a magyarázat, de csak így láthatjátok el mi is zajlik. Egy összezavarodott lány
Ha nem közömbös neki ez a másik lány, mégis mit akarsz tőle?
Túl kényelmes lenne a fiúnak, ha itt lennél neki te, mint biztos párkapcsolat, és ott lenne a másik csaj, akit hülyíthet, rosszabb esetben még félrejárhat vele...
Szerintem kamuzol.
Ugyanis ha egy pasi így vall(volt már benne részem) akkor az nem fog más csajjal ott dumálni, akkor ott csak te leszel, és örülsz, hogy meg tudod nyugtatni, mert reszket, és csak ölel, és ölel, és sem ideje, sem energiája, sem semmije, hogy másik nőkkel irkáljon, amikor pont visszakapott.
Ez tipikusan annak a helyzetnek tűnik, amikor csak növeli az egóját, hogy minden csaj érte rajong. Az ex is, meg te is. Bármikor füttyent egyet, mindketten rohantok hozzá... Persze, hogy nem akarja feladni ezt az életstílust ki ne élvezné, hogy mindenkinek ő van a figyelme középpontjában?
Hogy mit tegyél? Üljetek le beszélgetni és mondd el neki, hogy eleged van abból, hogy évek óta az árnyékában élsz! Hogy úgy látod csak hülyít téged és sakkban tart, kihasználja azt, hogy még érzel iránta! Zárd ki az életedből, teljesen! Ne keressétek egymást, ne találkozzatok, ne aludjatok egymásnál, stb. Ennyi. Ha valóban szeret, akkor ennek hallatán, ő rohanni fog hozzád és eszébe sem jut más (amit kétlek).
Ha nem így lesz, akkor pedig kezdj el végre továbblépni... hány évig akarsz még fölöslegesen várni rá?
"Én ott feküdtem az ágyon ő meg ott ült arrébb a gépnél, és írt vele.."
no comm. felejtős a pasi
Ha vele rossz, akkor ne azon gondolkodj, hogy majd akkor kivel leszel legközelebb, vagy hogy leszel-e egyáltalán valakivel.
Nagyon sokszor a szakítás után egyedüllét következik. Ezt el kell viselni, az elején rossz lesz, de aztán fokozatosan egyre jobb. Amint elmúlik a kezdeti szomorúság, figyeld meg, hogy mérhetetlen szabadságérzet és boldogság tölt majd el.
Nehéz lépés, de ha megléped, akkor egy jobb úton indulsz majd el...
Ne hagyd, hogy hülyét csináljanak belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!