Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta összezavarodott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta összezavarodott, ne találkozzunk egy pár napig. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt, minden nagyon jó volt, szeretek vele lenni, belezúgtam ezt elmondtam neki Karácsonykor. Nem vártam még el hogy ő is ezt érezze mert mindenkiben máskor alakulnak ki ezek a dolgok.Akkor azt válaszolta, hogy örül neki. Szilveszter után azt mondta nekem hogy beszélgetett rólunk egy barátjával, sok minden szóba került és megvilágosodott sok mindennel kapcsolatban. A mi kapcsolatunkról is szó volt. Mondom akkor most vége? Azt felelte nem tud most gondolkodni, össze van zavarodva. Nagyon szeret velem lenni, jó velem de nem érzi azt amit én és ez Őt frusztrálja, mert szerinte ennyi idő után már kellene neki. És azt sem tudja megmondani, hogy miért szakít velem, mert azt mondja ő sem tudja. És hogy az exe annyira összetörte, hogy lehet emiatt nem tud még megbízni senkiben, és ezért nem alakult még ki benne az ami bennem. De nem akarja megszakítani velem a kapcsolatot beszéljünk néha meg találkozzunk. De nálam van egy könyve és mondtam neki hogy vissza szeretném adni, erre ő azt válaszolta nem gondolja hogy ez most okos ötlet lenne. Pár napig ne találkozzunk. De ha szakított velem akkor miért kell pár napot várnom, hogy 'tisztuljon a feje'?
2013. jan. 4. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a pasik nem szokták híresztelni, ha több vasat tartanak a tűzbe.
2013. jan. 4. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
összezavarodott... ez eléggé úgy hangzik, hogy vége az ő részéről
2013. jan. 4. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Ugyanezen mentem át pár éve, de tényleg ugyanezen. Kész regényt írhatnék most erről neked, de a lényeg annyi, hogy jól érzi a barátod, 2 hónap alatt már bőven szárba szökken az emberben a szerelem érzése és ez egyre mélyül. Szóval ha ennyi idő után nem érzi magát szerelmesnek, nem valószínű, hogy az lesz. Persze ettől függetlenül megszerethet, veled maradhat, de kérdés, hogy te beéred-e ennyivel? Sokan jönnek azzal, hogy később is kialakulhat a szerelem, de az nem igazán szerelem, hanem megszeretés és ezt keverik. Nem ugyanaz, mint amikor odavagy valakiért. És valljuk be, akármennyire menő dolog leszólni manapság ezt a megőrülős, édes érzést, igenis fontos szakasza egy kapcsolat alakulásának.
2013. jan. 5. 00:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Megértettem... köszönöm a válaszokat... azért még reménykedek...nem is tudom miért... :( Pár nap és úgyis kiderül mi lesz...
2013. jan. 5. 09:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig lehet még ebből bármi! Ha le akarná zárni Veled, akkor mondta volna, hogy add vissza a könyvet neki. Úgy növelheted az esélyedet, hogy türelmesen vársz, nem is jelentkezel nála hirtelen és megpróbálsz közömbösnek mutatkozni felé. Elképzelhető, hogy megijedt a karácsonyi vallomásodtól és "szégyelli" magát, amiért ő nem ezt érzi és arra vár, hogy estleg, ha nem találkoztok, akkor hiányozni fogsz neki. Legyél elérhetetlen 1 kicsit, hogy rádöbbenjen, milyen lehet nélküled. Irj majd, hogy mi volt!!! Drukkolok!
2013. jan. 8. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény?
2013. jan. 8. 20:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos még semmi... :( Harmadik napja van ma, hogy nem kerestem, nem írtam neki és semmi... Face-en sem írok semmit neki sem üzifalra sem, hogy ne tudja nekem milyen rossz... Láttam hogy elolvasta amit utoljára még megírtam neki, aztán bejelölte olvasatlanként, hogy azt gondoljam nem olvasta még el.... :(
2013. jan. 8. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.