Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El hívtam a barátnőmet hogy találkozzunk, sétáljunk egyet. Nagyon nagy volt a csend és akkor bókoltam egy itt olvasott hülyeséget de csak poénból . Megsértődött vajon?
amikor leültünk a padra elbeszélgettünk meg minden, de amikor nagyon el hallgattunk mondtam magamba szólok valami vicceset , akkor eszembe jutott egy válasz amit gyk-n irt valaki akkor jót röhögtem rajta meg próbálom, bár ez ilyen szemétkedés... szóval azt mondtam a lánynak ,hogy nagyon vonz engem ennek örült ,utána olyan vonzó vagy, mint egy malacait szoptató anyakoca! erre szóhoz se jutott ,én meg röhögtem magamon így vissza gondolva elég idióta voltam :SS 10 percig maradt még de már nem volt ugyanolyan a beszélgetésünk olyan kevesebb szavakba beszélt aztán mondta ,hogy haza kell mennie én meg haza akartam kisérni ,de azt mondta ,hogy inkább ne :((
elveszíthetem??:SS de nem gondoltam komolyan:'((
Jézus...:D:D:D:D:D Ááá, de szakadok!:D
De amúgy szegény csajt megértem... Biztosan rosszul esett neki. Szerintem mondd el neki az egészet, hogy zavarban voltál, stb., de nem akartad megbántani!:) Remélhetőleg megérti.:)
Viccesnek tényleg vicces, de ha nem szoktatok incselkedni akkor meglepő és sértő. Kérj tőle bocsánatot mindenképpen és mondd el neki amit ide leírtál:) hogy oldani akartad a feszültséget, a csendet, azt hitted jó poén, de utólag ráébredtél, hogy hülyeség.
Biztos, hogy megérti:)
örülj,h nem vágott pofán :DD
szerintem mutasd meg neki ezt a kérdést,és reméld,h megérti a dolgot :)
én ezen röhögtem volna, beleboxoltam vna a karodba es visszaoltottam volna vmit fincsit :D
aztan megcsókolalak volna :)
Jézusom...nekem ebből inkább az jönne le, hogy IQ terén nem állsz a helyzet magaslatán.
"bókoltam egy itt olvasott hülyeséget", azt hitted ez bók?
Ez olyan, mint hogy: szép vagy, mint a seggem kifordítva, vagy illatos vagy, mint a 10 napos edzőzokni. :S
De basszus hogy lehetett ennyi agyad te srác? Disznóhoz hasonlítani még viccből is...-.-
Legközelebb ilyet ne csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!